Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A napokban vettem egy pendrive...

A napokban vettem egy pendrive-ot. Hogy tudnám nézni tv-n a filmeket?

Figyelt kérdés
Na szóval vettem egy pendrive-ot, azt pedig leformáztam és exFAT-ból FAT32-re így állítólag, ha a laptopról teszek filmet a pendrive-ra majd a tv-be dugom tudnék rajta filmet nézni és hát mégse. :D Nem igazán értek ilyenekhez mint olvashatjátok még mielőtt minden hülyének elmondana itt pár ember. Tudna valaki nekem segíteni??
2015. ápr. 16. 07:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
milyen teved van?
2015. ápr. 16. 07:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Próbálj meg más formátumba letölteni filmet, a tv-k általában csak 1-2 formátumot képeset lejátszani.
2015. ápr. 16. 07:37
 3/11 A kérdező kommentje:
Technika Full HD olvastam az útmutatóját állítólag lehet rajta pendrive-on keresztül filmet nézni azt is leírja milyen formátumokat és a filmet .avi-ba töltöttem le
2015. ápr. 16. 07:38
 4/11 A kérdező kommentje:
Az útmutató pedig nem írja le részletesen, hogy mit kell csinálnom, hogy mit hova vagy mit nyomjak, mert ha le lenne simán megcsinálnám de hát az az útmutató is olyan akár a hátramenet.
2015. ápr. 16. 07:41
 5/11 anonim ***** válasza:
keresd meg a teve menujeben a medialejatszot..
2015. ápr. 16. 07:52
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát én már mindenhol kerestem mindent higgyétek el a média lejátszót meg is találtam de semmi..valamit kiadott, hogy analóg antenna vagy analóg kábel de ez meg csak a csatornákat érinti.. borulat van a fejbe az itt a legnagyobb hiba xD de hát valahogy csak megtudom oldani olyan rettenet h*lye már csak nem vagyok :D
2015. ápr. 16. 07:59
 7/11 anonim ***** válasza:
56%

Avi nem lesz jó, keress olyan filmeket amiben ott van a nevében az xvid. pl:

Game of Thrones S05E02 WEBRip XviD-FUM[ettv]

2015. ápr. 16. 08:00
 8/11 anonim ***** válasza:

7. Az összes ilyen xvides film avi, nem vagy tisztában a fogalmakkal.

Kérdező, ez reménytelennek tűnik. Hívj át valami kockát a környékről, hogy segítsen. Ha a használati nem segít, akkor semmi.

2015. ápr. 16. 09:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Legalább a tévé pontos típusát írtad volna már le, ez még semmit nem mond.
2015. ápr. 16. 09:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Az én LG tévémre nem lehet pendrive-ot kötni, csak HDD-t.

Elvileg amúgy lehetne, de már 4 pendrive-ot is próbáltam FAT32, NTFS, és exFAT fájlrendszerrel, de mindegyikre azt írta hogy ismeretlen USB eszköz.

Aztán rákötöttem a külső 1 TB-os merevlemezemet, és azt rögtön felismerte, és le is játszotta még az mkv fájlokat is.

2015. ápr. 16. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!