Europower PMX1000 keverőnek a hangját fel lehet venni számítógéppel?
Bocsánat, a típust rosszul írtam, PMX3000.
A Main 1-nél két "nagy" jack csatlakozó van, meg van egy olyan kábelem, hogy egyik végén egy piros és egy fekete nagy jack, a másik végén meg egyetlen "kis" jack, olyan, ami pl. a számítógépbe dugható.
(Bocsánat, nem vagyok otthon ebben a témában, csak a hangtechnikusunk lebetegedett, így megkaptam ezt feladatnak...)
Aztán van itt még olyan kábel, aminek az egyik vége egy piros és fekete RCA, a másik meg "kis" jack. Az erősítőn meg van olyan, hogy CD/TAPE out, munkatársam szerint ezt kell ezzel a kábellel a géppel összekötni. Én viszont vaktában nem mernék próbálkozni, mielőtt valaki hozzáértő meg nem erősítene.
Köszönöm szépen!
Tudom, hogy buta kérdés, de a gépben ugye a line in bemenetre kell a jacket kötni?
MEg még csak annyi lenne a kérdésem, hogy PC-n milyen szoftvert ajánl a felvételre? Az audacity megfelelő?
Válaszát előre is köszönöm!
van neki tape outja is, ami rca
Ott illdomos, mivel ott tuti 0dB jön ki max. A master kimeneten nem feltétlenül, ami egy pc.nél torzítást okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!