A New 3DS-emhez nem kellett volna egy Club Nintendo Gift Card-nak tartoznia?
Akkor majd még megpróbálok gyorsan szerezni még egy játékot, hátha 750 csillagból kijön valami... :'(
Azért köszi.
Most ami 600-ért elérhető a katalógusból, az DSiWare-re az Aura Aura Climber illetve a Paper Plane, amik eléggé minijáték jellegűek, meg kevesebbért még vannak fent pl. hátterek meg csengőhangok, amiért mondjuk én biztos nem adnék ki pénzt (vagy csillagot).
800-ért már van a Game Boy-os Alleyway 3DS VC-re, ami gyakorlatilag egy faltörő játék, de 1100-ért már van például a zseniális Wario Land, szintén egy Game Boy játék 3DS VC-re. Ugyanennyi a Super Mario Land is, ami szerintem kicsit kezdetleges még, de nem rossz, a Metroid II, ami egész jó, bár mai szemmel nem épp a legjobb volt hozzá az idő, illetve a Donkey Kong, ami még szintén egy jó választás szerintem.
Még kicsit többért, 1300-ért van a Super Mario Lost Levels, ami egy jó, bár elég nehéz játék, de én semmiképp nem ezt szedném le, ugyanis szintén 1300-ért fent van a Super Mario Bros. Deluxe is, ami gyakorlatilag az első Super Mario Bros. játék + a Lost Levels + extrák. Ennyiért vannak még fent a Punch-Out és a Mysterious Murasame Castle is, amik jó játékok, de szintén, mai szemmel kicsit nehezebb játszani őket. Ha van Wii U-d, ugyanennyiért fent van rá a Zelda: A Link to the Past, ami simán a legjobb döntés ennyi csillagért.
De ha mindenképp egy abszolút fantasztikus játékot szeretnél a 3DS-edre letölteni, 1600-ért fent van a Zelda: Link's Awakening DX, ha össze tudsz ennyi csillagot gyűjteni.
De egyébként még állítólag fognak feltenni dolgokat szeptember végéig, azaz amíg vége a Club Nintendo-nak, tehát várhatsz is, ha semmi nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!