Digi műholdas szolgáltatást szeretnénk beköttetni 1 éves hűségidővel?
:D :D :D
Ez így akkor nem ajánlat tétel! S milyen hozzáállás ez? Sajnos a szerelési díjaknál csak a 2 éves hűség esetén fizetendő szerelési díjakat találtam meg. Én nem tudom hová tud még süllyedni ez a cég, már így is totál sufni (elméletben meg jövedelmező, persze gondolom én nem a sat része igazán, hanem a kábel), no persze mindig is sufni volt, én is fizettem anno a szerelésért, ennél még jóval többet is, mivel megvettem a teljes felszerelést, viszont anno megtudták mondani, hogy ennyi lesz, annyit is kértek.
Az, hogy nem tudnak kinyögni egy konkrét árat, hogy X box esetében X év hűségnél ennyi a szerelési költség, az nonszensz!
Nézd meg a UPC Direkt szerelési költségeit: [link]
Nem azért, hogy fényezzem őket, de ez egy normális hozzáállás! Nem? Így lehet s így kell csinálni. Hogy a honlapon 8e szerepel, de azt mondják, hogy akár 20e is lehet, ez vicc!
OK, megy meg jön minden, Dubaj 2, de egészen addig, míg nem sértődnek meg valamiért, nem vesznek össze valamelyik csoporttal, (jogos a hisztériájuk sokszor, s erős a fellépés, dicséretes, nem hagyják senkinek sem, hogy zsarolni tudjon), csak ez az előfizetőt pont nem tudja érdekelni, hogy mennyire erkölcsös cég, Ő annyit észlel, hogy amelyik csatorna korábban volt, az most nincs.
A digi nélkül baromira sokat fizetnénk még mindig a TV-ért, ők nyomták le az árakat, s ők tartják, kényszerítik ki a jelenlegi nyomott árakat, így én csak aggódni tudok azért, hogy egyszer csődbe megy, de egy dolog a sufni, viszont a pénz mellett még az időt is sajnálni, mert hogy ez jelentős pénzbe nem kerülne, ha egy kicsit rendezettebb lenne a porta, ez felelőtlenség s meg is látszik a több éve csökkenő előfizetői számokon.
Azt tudom neked tanácsolni, hogy ne telefonon érdeklődj. Keress a közeledben egy digis üzletet, menj be, mondd el, hogy X boxot szeretnél, azt is, hogy kb. mekkora a ház, melyik box melyik szobában lenne, s akkor ők majd mondanak egy árat. Akikkel telefonon beszélsz, azok csak felolvasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!