Miben különbözik az MPEG4 az MPEG2-től vagy a sima MPEG-től, és főleg a "H.264 BP"-től?
Kamerát vettem, és azzal etettek, hogy mpeg2-ben vesz fel, na ehhez képest valami furcsa "H264.BP" van a felvételi formátumhoz írva, egy másik helyen pedig MPEG4.
És azért nagyon nem mindegy, mert az mpeg2-őt nekem minden lejátssza (beleértve az asztali dvd-ket is, sőt ez lenne az első cél), na aztán itthon tanulmányozom, és szó nincs mpeg2-ről.
Valakinek van lövése mi ez a H.264 BP? És hogy az mpeg4-ben akkor milyen különbségeket fogok tapasztalni?
Sőt a leírás szerint az mpeg4 és ez a furcsa H.264 BP egy és ugyan az. Ez így igaz?
Csak az a baj, nekem lövésem nincs az egészhez.
Valaki hozzáértő felvilágostíana engem?
Nagyon megköszönném, mert ha nem okés, viszem is vissza, már megjártam, hogy aztán nem tudtam dvd-ről lejátszani, szóval nagyon fontos lenne ez nekem.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!