Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan postázzak egy tabletet...

Hogyan postázzak egy tabletet belföldre elsőbbségiként?

Figyelt kérdés
El szeretném adni a tabletem, előre utalják nekem a pénzt, de nem tudom hogyan adjam fel. Elegendő adobozában egy nagyméretű buborékos borítékban levélként feladni, vagy mindenképp csomagként? Levelet már rengetegszer adtam fel de csomagot még nem. Tudnátok segíteni?

2015. ápr. 6. 13:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Mivel kimondottan törékeny, úgy csomagold be, hogy ha a betonra ejtik, akkor se lehessen semmi baja.

"Tudnátok segíteni?"

A feladásban a Postán a kisablak mögötti hölgy fog majd segíteni. De ha van a városodban Gls csomagpont, ott is feladhatod. Megbízhatóbb, mint a Posta és jó eséllyel másnap kiszállítják, ha délig feladod.

2015. ápr. 6. 14:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben de ha megis a posta mellett maradok es nem haladja meg a 2kg-ot akkor feladhatom sima levelkent?
2015. ápr. 6. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!