Hogyan lehetne egy GPS vevő nélküli tablettel autóban navigálni?
Tabletet szeretnék venni, átlagnál jobb tudásút, de havi 1-2-szer használnám navigációra is. Ezt néztem ki, árilag szimpatikus lenne:
Lenovo IdeaPad Miix3 80JB001JMK (47.000 Ft körül van)
Ahogy néztem, 70 körül vannak azok, amik ugyanezt tudják, csak GPS is van bennük. Kicsit 23.000 a plusz gps-ért sok. Gondolkodok azon, hogy külső gps vevőt veszek hozzá. Ez mennyire működő dolog? Milyet érdemes hozzá venni?
Egy 220-as plusz tápos hubot mindenképp veszek hozzá, mert kevés az 1 db usb, pláne ha úgyis folyton kéne szinte tölteni. De a hub nem tudom, hogy mennyire használható szivargyújtóval például kocsiban. Szivargyújtós sima usb foglalat adna elég áramot hogy töltse is a tabletet meg a gps-t is ha rádugom a hubot?
(Azt is vágom, hogy vehetnék külön gps-t is, de most erre lennék kíváncsi, hogy érdemes-e ezzel foglalkozni, nem-e úszom meg így olcsóbban, ha a tableten lenne a navi, csak jobb a hardvere, képe nagyobb, esetleg 12-nél olcsóbban is megúsznám a külső gps vevős dolgot stb)
Ebbe van GPS. Szoftverrel együtt. két SIM kártyás.
köszi a válaszokat. főleg windows tablet lenne a terv igazából, azt kihagytam, sorry. mivel nagyrészt laptopot váltaná ki.
akkor ezt a külső gps vevős dolgot hanyagolom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!