Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen televízió készüléket...

Milyen televízió készüléket vegyek 100 ezer forintból?

Figyelt kérdés

A kérdés adott, sajnos ennél többet nem tudok rákölteni. Ennyi pénzt tudtam összegyűjteni október óta és szeretnék venni egy tévét. Persze LCD-re gondolok a jelenlegi hagyományos helyett. Milyet érdemes szerintetek ennyiért megvenni? Melyik a legjobb ár/érték arányban? Ennyiért FULL HD-t találok?

Köszi a választ előre is. :)

2010. febr. 18. 08:42
 1/4 anonim válasza:
100%

nézz szét a nagy bevásárló központokban.

régebben panasonic fan voltam de amióta ennyire globalizált lett a gyártás szinte mindegy milyen márkát választasz.(gondolok itt arra ,h minden kinai)

az a legjobb tanács ha bemész egy nagy üzletbe és ott a helyszínen szembesülsz azzal ,h bizony hiába jóval drágább egy készülék mégis az olcsóbbnak van szebb képe,többet tud stb

amúgy LG-t láttam olyan 100 kiló körül az auchan-ban.

én azt venném meg.

2010. febr. 18. 09:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi minden elektronikai dolgot rendelünk a neten egy üzletből,és sokszor 20.000-ret is megspórolhatunk,mert egy nagykerből rendelünk.Garancia,meg minden van hiszen vadi új,csak nem ment át 3 kereskedőn,akik ráteszik a hasznukat.
2010. febr. 18. 09:27
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

utsó: melyik cégre gondolsz konkrétan?

2010. febr. 18. 14:24
 4/4 anonim ***** válasza:

olcsobbat.hu.Ez webboltoknak kiírja az áraikat,összehasonlítva.arukereso.hu argep.hu

Ezeken tuti találsz olcsóbban nagyon márkás termékeket.2.voltam

2010. febr. 18. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!