Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Dr dre Fejhalgatóból tényleg...

Laci911 kérdése:

Dr dre Fejhalgatóból tényleg létezik Low buget széria?

Figyelt kérdés
olyan ami majdnem meg egyezik az eredetivel eredeti is viszon nem olyan drága viszont minősége is kicsit rosszabb
2015. márc. 30. 13:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha-ha. Nem. Miért, valaki ezzel a mesélve akart volna neked eladni kínai hamisítványt? :D
2015. márc. 30. 14:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Mint már írtam eredeti de gyengitett kiadásba .
2015. márc. 30. 14:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Azt minek arulnak? Hogy sajat maguknak konkurenciat csinaljanak?

A Dr. Dre egy tulhype-olt kamumarka, amit az Apple promotal (nem veletlenul), kb. barmelyik gyarto felsokategorias fejhallgatoja jobban szol, fele aron. Ha mindenkepp azert a par betuert akarsz tizezreket kifizetni, hajra.

2015. márc. 30. 14:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Kérdező én azt kérdeztem hogy te ilyenről hol hallottál. mert hogy ilyen nem létezik. Felvetettem, hogy esetlegesen valaki ezt próbálta neked bemesélni, hogy a kamut eladja neked eredetiként? Tetszik érteni?
2015. márc. 30. 14:23
 5/7 anonim ***** válasza:

@14:14

Nem akarja ő kifizetni, mivel nincs rá pénze. Azért reménykedik hogy hátha van valami kommerszebb típusa a márkának, de hát nincs. A menőzést, swag yolo-ságot meg kell fizetni...

2015. márc. 30. 14:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Más gyártó sem csinál dré nek hasonló fejhalgatót pl olyan belsővel ...Nem sewgesedi akarok csak ki akarnám próbálni milyen az eredeti beats.
2015. márc. 30. 14:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Én meg ki akarom próbálni milyen egy Bentley Continental GT-t vezetni, de nyilván nincs pénzem ilyen autóra...
2015. márc. 30. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!