Laci911 kérdése:
Dr dre Fejhalgatóból tényleg létezik Low buget széria?
Figyelt kérdés
olyan ami majdnem meg egyezik az eredetivel eredeti is viszon nem olyan drága viszont minősége is kicsit rosszabb2015. márc. 30. 13:53
1/7 anonim válasza:
Ha-ha. Nem. Miért, valaki ezzel a mesélve akart volna neked eladni kínai hamisítványt? :D
2/7 A kérdező kommentje:
Mint már írtam eredeti de gyengitett kiadásba .
2015. márc. 30. 14:06
3/7 anonim válasza:
Azt minek arulnak? Hogy sajat maguknak konkurenciat csinaljanak?
A Dr. Dre egy tulhype-olt kamumarka, amit az Apple promotal (nem veletlenul), kb. barmelyik gyarto felsokategorias fejhallgatoja jobban szol, fele aron. Ha mindenkepp azert a par betuert akarsz tizezreket kifizetni, hajra.
4/7 anonim válasza:
Kérdező én azt kérdeztem hogy te ilyenről hol hallottál. mert hogy ilyen nem létezik. Felvetettem, hogy esetlegesen valaki ezt próbálta neked bemesélni, hogy a kamut eladja neked eredetiként? Tetszik érteni?
5/7 anonim válasza:
@14:14
Nem akarja ő kifizetni, mivel nincs rá pénze. Azért reménykedik hogy hátha van valami kommerszebb típusa a márkának, de hát nincs. A menőzést, swag yolo-ságot meg kell fizetni...
6/7 A kérdező kommentje:
Más gyártó sem csinál dré nek hasonló fejhalgatót pl olyan belsővel ...Nem sewgesedi akarok csak ki akarnám próbálni milyen az eredeti beats.
2015. márc. 30. 14:28
7/7 anonim válasza:
Én meg ki akarom próbálni milyen egy Bentley Continental GT-t vezetni, de nyilván nincs pénzem ilyen autóra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!