Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit kéne csinálnom a PSP-mel?

Mit kéne csinálnom a PSP-mel?

Figyelt kérdés

már voltt flashelve a psp de lefagyott egy játéknál és valamiért nem látja a játékokat. Mit kéne csinálnom?

És linket is kérnék arról hogy milyen linkről kell letölteni a hack-et. A system software-nél pedig ezt írja: 5.00 m33. De régen 4.05-öt írt csak feltörték és megváltozott erre.De miután lefagyott nem látja a játékokat de még mindig a system software-nél 5.00 m33-at ír. Mit kéne tennem? visszabutítani az eredeti 4.05-re és újra feltenni az 5.00 m33-at vagy feltenni újra az 5.00 m33-at úgy hogy most a system software-nél még mindig az 5.00 m33-at írja. Nem érdekelnek az ilyen 5.50 gen meg stb-k. csak az 5.00 m33-om érdekel

Kérlek segítsetek.

Előre is kösz

Üdv

2010. febr. 17. 19:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Rakd fel a patchet akkor 5.00m33-6 lesz az azthiszem kijavít néhány hibát lehet hogy az is elég lenne.nézz utánna a psphungaryn.
2010. febr. 17. 20:30
 2/3 A kérdező kommentje:
a psphungary.hu-n nem tudok regelni mert nem aktiválnak. kérlek írd le hogyan kell. és adj egy linket amiről le tudom tölteni azt amit mondasz. kösz
2010. febr. 17. 20:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyszer már felraktad ezt a kérdést, már ott sem értettem mi a bajod az 5.50 gen-nel, és most sem.

Kinézetre és működésre semmi különbség, csak annyi, hogy azon az összes játék elindul míg 5.00-n decryptelni kell.

2010. febr. 18. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!