Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a fejhallgatóról?

Figyelt kérdés
[link]

2015. márc. 28. 16:37
 1/3 papics ***** válasza:
Ha jól látom, akkor még nem értékelték... én a helyedbe nem venném meg, mert lehet hogy ez valami kínai cég, és nem bírná sokáig! És nem is árulják olyan sokan, ez sem egy pozitívum. Bár tudásilag átlagos, de én inkább drágábbat vennék, ha hosszútávú használatra veszem.
2015. márc. 28. 18:46
 2/3 papics ***** válasza:
[link] ez márkás+erős+olcsóbb=jól jártál
2015. márc. 28. 18:53
 3/3 anonim ***** válasza:

hát,pionerről rosszat még nem hallottam és az árából lehet sejteni hogy talán,mondom,TALÁN nem rossz.

Az viszont kamu,hogy 10 herz.ig lemegy.A 38 centis mélynyomó tud 30Hz.max.A decibel értéke jó,ha nem is tökéletes,(minél nagyobb,annál hangosabb)Szintén kamu,hogy 30 ezer Hz ig felmegy.Azért vicces,mert az emberi fül 20 tól 20 ezer herz hallástartományban mozog.

Hát,próbáld meg.Nekem egy 5 ezer ft maxell-em van,és jó.Nem tökéletes,de jó.

2015. márc. 29. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!