Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hány évig bírja egy ólomsavas...

Hány évig bírja egy ólomsavas akku erősítőhöz?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy 55Ah-ás 12 voltos ólomsavas autó akkut. Egy 360wattos MNC erősítőhöz szeretném használni meg egy mélyládához. Na most ha ezt kb 3-4 naponta használom lemerítem-feltöltöm, akkor hány évig fog normálisan működni? (nem lesz cellazárlatos stb...)

2015. márc. 25. 16:23
 1/3 dirtboy ***** válasza:

ezt most nem nagyon értem mert már megint hanyagul van feltéve a kérdés.

hol szeretnéd használni ezt az akut?

ha jól sejtem nem autóban hanem lakásban lenne.

ott hamar kinyírod a lemerítés és feltöltéssel mert már egy lemerítés is káros rá nem még sorozatosan.

kellene neki támogatásnak egy legalább 15A-es töltő.

én autónál ha hangzást állítok akkor nem indítom be a kocsit mert csak zajong,olyankor feldobok egy ilyen töltőt és ezzel elvan,nem merítem az akut és a feszültség is felmegy 13,8Voltra kb mint menet közben is.

[link]

2015. márc. 25. 16:32
 2/3 A kérdező kommentje:

Garázsban szeretném használni de ez most szerintem lényegtelen hogy garázs vagy lakás.

És ha mondjuk félig merítem le vagy addig se az is ugyanúgy tönkre teszi?

2015. márc. 25. 16:42
 3/3 dirtboy ***** válasza:

az a gond hogy túl hamar lemerül félig.

a félig lemerülés az 12,2Voltos feszültség.

2015. márc. 25. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!