Ilyen gonddal vissza lehet vinni TV-t az üzletbe, kicserélik?
Megkérdezhetem hogy milyen márkájú,esetleg típusszámú a tv?
Az áruházban is megtévesztő ha az ottani kép alapján választ valaki mivel egy zárt rendszeren keresztül megy minden üzembe lévő készülék és annak kevés köze van az otthon látott képhez. Azt sem tudjuk mi alapján választottátok ki megvételre az adott készüléket. Megközelítőleg a megfelelő jelszint biztosításával és hozzáértő beállítással nézhetővé tehető a ti tv.tek is.
Ha nincs hibája, hanem ez minden amit tud, akkor nem cserélik. Ha baja van, akkor megpróbálják megjavítani, ha nem lehet, akkor kapsz másikat.
Jobbat akkor vehetnél, ha kifutó termék lenne és nem tudnak másikat adni.
Már ne is haragudj, de nem hiszem el azt, hogy "ronda elmosódott kép", és "a színek is nagyon rosszak" legyenek, egy manapság vásárolt, bármilyen készüléken is.
Nem lehet az, hogy a hozzá nem értés, a nem megfelelő beállítás miatt vagy ilyen véleménnyel. Ezek a TV-k, az analóg adást sem szeretik, ugye nem azt néztek rajta? A gagyi készülékek esetében is túlzó az, hogy nézhetetlenül rossz lenne.
Ps3-hoz vettünk ilyen tv-t: [link]
Tényleg pocsék a kép és nem csak nekem fáj a szemem, fejem már tőle hanem az egész családnak. Sok mindent nem lehet állítani rajta szóval nem tudom mi lehetne a beállításokon rossz. Ez a tévé szörnyű. DVD, tv-műsor is ugyanolyan ronda rajta.
Igazából engem meggyőztek a honlapon lévő pozitív kommentek, ezért mertem megvenni... de mostmár úgy gondolom ezek kamu kommentek lehetnek csak. Méghogy szép kép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!