Milyen laptopot válaszak?
Kevés lesz az összeg a játékhoz. Minimum egy Asus N550-et vagy N551-et kellene nézned (240ezer Ft), de az is még csak belépő szint játékra, közepesen futtatja a mai játékokat, 4 év múlva már elavult lesz. És nem is túl strapabíró, hordozásra nem való. Ha játszani akarsz, akkor 200-ból sokkal jobb asztali gépet lehet összerakni, amit aztán egyszerűbb később bővíteni, felújítani is.
Ha lemondasz a játékról, akkor kiváló 1-2 éves üzleti gépeket lehet kapni ennyiből, amik strapabíróak és biztosan menni fognak még 4 év múlva is, pl. [link]
Hali
Gyártó szerint a Lenovo-kat tudom ajánlani. Bírják a strapát, a ThinkPad széria igen strapabíró (verekedni is lehet vele)igaz egy thinkpad nem fog beleférni a 200 ezres keretbe.
Az IdeaPad szériát tudom javasolni, jó kis gépek, a strapát is bírják (de azért ne nagyon dobálgasd ha ilyet veszel)
Én is ilyet használok, pontosabban a b560g típust az ideapad szériából 2,5-3 éve megvan
CPU: intel i5
RAM: 8 GB DDR3
GPU: 1024 MB (integrált, intel)
HDD: 500GB SATA
150 ezer volt anno (operációs rendszer nélkül)
A játékokat szerintem jól viszi, A Skyrim nálam nem akad, kiváló grafikával megy, a 3D-s tervezőszoftvereket is kitűnően viszi.
Ha viszonylag olcsó, de jó gépet akarsz venni akkor csak ajánlani tudom.
Egy ilyen teljesítményű gépen gond nélkül futni fog a sims is, és benne van a keretedben is.
Tanács: Ha gépet keresel ne a márkát/gyártót néz elsődlegesen hanem a teljesítményt: CPU,GPU,RAM,HDD
Remélem tudtam segíteni
#7 Én a saját tapasztalatom alapján ajánlom a lenovot, közel 3 éve megvan, és hidd el nem kímélem, elég strapabírónak találom, már nem egyszer leejtettem, napokig futtattam/futtatok rajta igen csak gépigényes szoftvereket, az egyetlen hiba ami jelentkezett hogy porosodás miatt kicsit melegedet (amit jelezve a szervizben, a garancia alatt, ingyen minden probléma nélkül orvosoltak egy géptakarítással és a proci újrapasztázásával)
nekem semmilyen gondom nem volt sem a géppel, sem (amíg garanciális volt) a szervizzel
Az hogy egyes szervizekben hozzá nem értő barmok dolgoznak és egy egyszerű karbantartást sem tudnak elvégezni az nem a típus hibája, mellesleg a lenovokat igen nagy szeretettel használják nap mint nap az iparban, a viszonylagos olcsóságuk és strapabíróságuk miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!