Stevo87 kérdése:

Magnat 800W power engine 4 letiltott mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Adott egy Magnat 800w power engine 4 erősitő, kb. egy hónapja vettem nem is volt vele gond tegnapig, ugyan is tegnap óta bejövő jel esetén a kék ledről pirosra vált tehát letilt, addig semmi baja nincs amig nem inditok zenét vagy ha a hangfal nincs rákötve, de ahogy minden be van kötve akkor zene inditásnál azonnal letilt. Nagyon szépen kérek mindenkit aki egy kicsit ért hozzá segitsen. Az igaz hogy egy kicsit erős biztositék van az erősitő és az aksi közt mert 60 amperosat raktam bele mert nem volt kisebb és ezt azután csinálta, hogy mentem olyan 150-el egy 15 km-ert aztán mikor a körforgalomhoz értem akkor tiltott le. Aki tudja esetleg mit kezdhetnék vele annak várom válaszát előre is köszönöm.

2015. márc. 22. 10:20
 1/4 dirtboy ***** válasza:

nem értek az erősítő javításhoz de azt megtudom neked mondani hogy amiatt ne aggódj hogy előre 60as biztosítékot tettél.

az erősítődnek van saját biztosítéka,az védi őt,az akunál lévő biztosíték meg az autót védi hogy nehogy zárlat során akkora áramerősség legyen a tápkábelen hogy kigyulladjon tőle a kocsi.

tehát nem attól hibásodott meg az erősítőd.

2015. márc. 22. 11:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, most már ezt is tudom!
2015. márc. 22. 11:17
 3/4 Osynho ***** válasza:
Kábelezést nézd át. Érintkezések jók-e, stb. Testelés hogy van megoldva?
2015. márc. 23. 10:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, kábelezéssel nincs baj, a testelés ugyan olyan vastag kábel által van kötve mint a 12+, rendesen autó szerelő által lett be kötve, mondom egy hónapig semmi baj nem volt vele, de most semmit nem tudok neki csinálni hát most majd szerelőhöz el viszem és majd irom mi volt vele a baj. Addig ha még tud valaki valamit irjon. Köszi az eddigi válaszokat.
2015. márc. 29. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!