Szerintetek jó ez a hifi?

Figyelt kérdés

Elsősorban otthon használnám és jó lenne ha elég erős lenne a basszus.

[link]

2010. febr. 16. 15:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Azta! Nekem pont ugyanilyen van! Nagyon szuper! Három CD lehet benne egyszerre, rá tudod kötni számítógépre is, sok mindent be lehet rajta állítani, és emellett nem túl nagy és praktikus!
2010. febr. 16. 15:48
 2/10 aulac ***** válasza:
Az RMS kimenő teljesítmény úgy adódik, hogy a hangszórók teljesítményeit összeadják. Tehát ebben egy kb 30W-os erősítő van. Többi adatról és a hangzásról nincs és nem is lehet (mivel nem hallottam) véleményem.
2010. febr. 16. 20:04
 3/10 A kérdező kommentje:
Az uccsót nem igazán értem.Elmagyaráznád esetleg bővebben, hogy mit akartál mondani?
2010. febr. 16. 20:09
 4/10 A kérdező kommentje:
Egyébként 440W-os erősítő van bennt.
2010. febr. 16. 20:14
 5/10 A kérdező kommentje:
*bent
2010. febr. 16. 20:15
 6/10 aulac ***** válasza:

Te csak azt hiszed.

13cm-es hangszóróval akarsz 440W-ot leadni?

Az az 440 nem watt (W), hanem Voltamper (VA), mert a Watt a hatásos teljesítmény (vektoriális szorzat), a Voltamper pedig a fesz és az áram egyszerű szorzata,

Ha lebontod a hátulját és elolvasod a hangszórón lévő feliratot, azt láthatod, hogy 30VA. Ebből kb 120-130W

jön ki. Összesen! A négy hangszóróra számítva.

Hidd el. Nem akarlak műszaki dolgokkal untatni, de ez az igazság.

2010. febr. 16. 21:04
 7/10 aulac ***** válasza:

Még csak annyit.

13cm-es hangszórók tekercshossza 2!cm.

Ahhoz, hogy ezzel le tudj adni 200Hz négyszögjelet 130W-tal, a kónusznak 2.88 cm-nek kellene lennie. 100Hz-nél meg 5,7cm. Fizikai lehetetlenség.

2010. febr. 16. 21:16
 8/10 anonim ***** válasza:
AMúgy ez nem HI-FI torony, hanem max minitorony. Amúgy nem rossz, általános hazsnálatra elég lesz. A nagy wattszámok meg mindig kamuk, hogy lenne 440W:D:D:D Hátul rá lesz írva mennyit vesz fel, az már kevesebb lesz, akkor h ad le többet????? A semmiből teljesítményt csinál? wow
2010. febr. 17. 12:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Jól van elhiszem lehet, hogy igazatok van.Az utolsó válaszadónak üzenem, hogy nem HI-FI tornyot írtam olvassa csak el rendesen a kérdést!!
2010. febr. 18. 16:02
 10/10 anonim ***** válasza:
"Szerintetek jó ez a hifi?" Hol nem írtál ilyet???? Hi-Fi = high fidelity , és egységenként magában nem szól, csak toronyban(végfok, cd, stb) Tehát torony. Amit te kérdeztél az helytelen, de mégis te kötekszel. Kérdezt azt : Jó ez a kis zenelejátszó szarság...
2010. febr. 19. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!