Mi az a DVB-C? Hogyan lehet elérni hogy a többi DVB-C csatorna is bejöjjön?
Eddig régi képcsöves tévénk volt ami nemrég tönkrement. Ma vettünk egy Full HD-s LED tévét, rákötöttük az antanna kábelt ( Inviteles kábeltévé ), és a csatornalistában van olyan hogy Analóg és DVB-C.
Az analóg csatornákon nagyon csúnya a kép.
Ha átkapcsolom DVB-C -re akkor az M1 HD, M2 HD, Duna HD, Duna World HD, TV2 HD bejön és ezeken gyönyörű a képminőség. Főleg a TV2 HD-n. A többi DVB-C csatornán viszont kiírja hogy Nem található CI modul.
Mit kell csinálni hogy a többi csatorna is bejöjjön?
Szerintem jó.
Bedugod a tv oldalába és megy.
Én UPC-s vagyok, azt hiszem 1000ft körül van a havidíja.
Pityu87 akkor te lehet, higy tudnál segíteni.
UPC CA modult használok LG tv-n.Jól működik , de néha bekapcsolom , kiírja higy azonosítás folyamatban van, majd kódolt program hibaüzenet jön ki.Ezután úgy kifagy az egész tv, hogy ki sem lehet kapcsolni.Ki kell húznom a hálózati csatit, majd vissza kell dugnom, hogy jó legyen.Modul nélkül ilyen hiba nincs.
Mi lehet az oka?
Meg is rendeltem tőlük telefonon.
Kérdezték a tévé pontos típusát. Mondtam hogy LG 32LB5610, és elvileg ehhez jó az a CA modul vagy mi, szóval így megrendeltem.
A héten kihozzák.
2000 Ft-al lesz több a havidíj de lesz +17 HD csatorna az ingyeneseken felül meg a nem HD-s csatornáknak is sokkal szebb lesz a képe az ügyintéző állítása szerint.
17 HD csatorna?Az nagyon jó!
És valóban az SD adások is szebbek lesznek, mint ha analógon néznéd.
Plusz a legjobb az egészben, hogy nem kell hozzá így set top box sem, ami plusz távirányítót jelent, és egy plusz fogyasztót.
Jó "modulos" tv-zést ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!