DJ-k segítségét kérném! Hogyan tudom a Virtual Djvel felismertetni Reloop RMX-20-as mixeremet?
Figyelt kérdés
Hogyan lehetne megoldani, hogy ahogy mozgatom a mixeren a crossfadert, úgy mozogjon a vdj-ben is? Néztem egy olyat, hogy mapper és ott csak keyboard van. A gépet úgy csináltam meg, hogy megosztottam a hangkártyát az első, és a hátsó 3,5ös jack csatlakozókat vezettem bele, és csatlakoztattam a channel 1 és channel 2-be. Hogyan tudnám felismertetni a vdjvel a mixert?
Köszi
2010. febr. 15. 21:36
1/1 anonim válasza:
hát a config-ban az inputnál állísd át utánn van egy ilyesmi hogy remote control ott nézd meg hogy be tudod e állítani
úgy tudom vhol itt kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!