Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nem fog kikapcsolni a megszakító?

Nem fog kikapcsolni a megszakító?

Figyelt kérdés
Készítettem egy 100 wattos tápegységet egy MNC autós erősítőhöz, amibe tettem egy 10amperes megszakítót, és szeretnék venni egy 1farad os kondit hozzá, hogy növeljem a rövid távú teljesítményét. Amikor a tápegységet bekapcsolom, hirtelen nagy áramot kap a kondi, és a kérdés az lenne, hogy a megszakító nem fog e lekapcsolni a túláram miatt?

2015. márc. 14. 14:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem hinném.De tudod...Próba csersznye.
2015. márc. 14. 15:09
 2/3 anonim ***** válasza:

fürge vagy lomha megszakító és mennyi teljesítményt vesz fel az erősítő??

Ha fürge és bekapcsoláskor a erősítő is be lesz kapcsolva akkor nagy valószínűséggel kiold.

2015. márc. 22. 15:04
 3/3 dirtboy ***** válasza:

kioldhatja de attól is függ miféle kondi,mert lehet csak rá van írva hogy 1farad közbe meg negyede sincs.

minden esetre hülyeség kapcsolgatni a kondit,autóban is úgy van beszerelve hogy folyamatosan áram alatt van,első beszereléskor pedig a hirtelen nagy áramfelvétele miatt vagy 12Voltos izzón vagy teljesítmény ellenálláson keresztül fel kell tölteni és aztán bekötni.

ép az imént cseréltem tápot az egyik erőmnél én még nála is használtam izzót,másként a szikrázásnál megég a csatlakozó is.

2015. márc. 22. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!