Az Ipad Mini 1-nek van egy külön Retinás verziója is?

Figyelt kérdés
A Mediamarktba voltam valamelyik nap, és az 1. generációs Ipad Minihez az volt kiírva hogy Retina kijelző, mikor nem is hallottam róla hogy az 1. generációsnak retina kijelzője lenne.. Vagy azóta megújult, vagy más formába kapható? 69.999ft volt az ára. Miben különbözik az 1. generációs és a 2. generációs?

#Apple #iPad #retina #1st generation
2015. márc. 14. 11:35
 1/3 anonim ***** válasza:

A retina kijelzőben. Mondjuk a 2. genráció pont elég gyenge lett, színhűség elég gyengus.

Akkor már inkább a 3. generáció.

Az első generáció, nem retina felbontású, csak sima ipad 2.

2015. márc. 14. 16:02
 2/3 anonim válasza:
Már bocsi de miről beszélsz válaszoló a 2. Generációs ipad mini és a 3. Között annyi a különbség h az újban touch id van semmivel sem jobb sem a kijelzője sem a processzora és a 2. Generáció az 1hez képest pedig fényévekkel jobb
2015. ápr. 25. 01:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket! Felpontoztalak titeket. Megvásároltam az 1. generációs minit.
2015. máj. 2. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!