Melyik a legjobb monitor?
Samsung, Apple, Asus, stb....
Melyik a legjobb, legjobb felbontás, legjobb kontraszt stb....
Előre is Köszönöm a válaszokat.
Én nem nagyon értek a gépekhez (számítógépekhez), de az Apple iMac wiht Retina 5K display-hez minden fajtához van billentyűzet és egér is vagy azt külön kell venni hozzá?
És még olyan, hogy ha pl. 80 teljes PC játékot rá rakok az Apple iMac with Retina 5K display-re akkor az már fog laggolni? És a PC játékok azok csak a merevlemezt fogják úgymond csak legyengíteni (helyet foglalni) vagy a processzor meg stb.-nek is gyengítik a teherbírását?
De ha én veszek egy külső 3TB-s Apple merevlemezt ( [link] )
Akkor pl. 80 TELJES PC játékot elfog lag mentesen egy iMac with Retina 5K számítógép bírni?
Az apple monitorok egyáltalán nem jó ár/érték arányúak.
Nézz szét az apple fórumokon. Akik komoly fotós munkára használják ahol tényleg fontos a színhelyesség, ott nem igazán ajánlják.
Az iMac meg nem játékra van. Arra ne macet vegyél azok a gépek nem arra vannak.
Az apple külső merevlemeze is iszonyat drága. Azt sem javaslom.
Amire te akarod használni arra nem jó a mac és PONT.
Lassan 8 éve használok Macet és más apple termékeket, de arra már rég rájöttem, hogy
- a Macek nem játékra vannak
- az apple kiegészítők többnyire nem érik meg az árukat és jóval olcsóbban lehet venni sokkal jobb termékeket.
De te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!