Routertől belassult az internet, mit tegyek?
"Belassult"? Az meg hogy lehetséges? De leginkább hová?
Nem nagyon tudod, mit jelent a "be" igekötő!
Nem ártana tanulni egy kis magyar nyelvtant! :)
"3 napon belül visszaviheted és indoklás nélkül kötelesek visszavenni" lószart, akkor köteles visszavenni, ha hibás
kérdező, be is állítottad a beállításokat? lejelszavaztad a hozzáférést a wifihez?
Kedves második: Nagyon is jól tudom, hogy mit írtam, és hogy mi a jelentése. :)
Harmadik válaszoló: Igen, lejelszavaztam, és a beállítások is stimmelnek.
A "belassulást" úgy értem, hogy 700kb/s letöltési, valamint 100kb/s feltöltési sebességű internetünk van, eddig a gyorsasággal nem volt semmi gond. Pl. youtubeot, facebookot, és minden egyéb oldalt egyből betöltött. Most viszont, amióta megvan a router, nagyon nehézkesen tölti be a dolgokat, és nem tudom mi lehet az oka.
"hogy 700kb/s letöltési, valamint 100kb/s feltöltési sebességű internetünk van, " nem a net lassult be, elhúzott mellettetek a technika
isten hozott a XXI. században: [link]
Kérdezőnek. Ha tudod, mikor kell használni a "be" igekötőt, akkor miért nem a megfelelő nyelvi környezetben teszed meg?
A helyénvaló megfogalmazás a következő: lelassult!
A "be" igekötős "csinálmányszavakat" csak a nagyon fejletlen értelmi szinten lévők használják!
És ez az igazság, sajnos!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!