Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Routertől belassult az interne...

Routertől belassult az internet, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy routert (TP-LINK-WR841N), és még este csatlakoztattam az asztali gépünkkel, ahol van a modem, és ahova jön be az internet. Másnap azt vettük észre, hogy belassult a net. Alig akarja betöltetni a facebookot, youtubeot, és bármit, amit böngészővel, vagy internettel akarunk megnyitni. Pedig az internet elég böngészéshez (700kb/s). Mi lehet az oka?

2015. márc. 10. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbb ha van módod valakitől kölcsönkérni másik router-t és megpróbálni. 3 napon belül visszaviheted és indoklás nélkül kötelesek visszavenni és próbálkozhatsz egy másik routerrel.
2015. márc. 10. 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:

"Belassult"? Az meg hogy lehetséges? De leginkább hová?

Nem nagyon tudod, mit jelent a "be" igekötő!

Nem ártana tanulni egy kis magyar nyelvtant! :)

2015. márc. 10. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:

"3 napon belül visszaviheted és indoklás nélkül kötelesek visszavenni" lószart, akkor köteles visszavenni, ha hibás

kérdező, be is állítottad a beállításokat? lejelszavaztad a hozzáférést a wifihez?

2015. márc. 10. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:
2015. márc. 10. 19:47
 5/7 A kérdező kommentje:

Kedves második: Nagyon is jól tudom, hogy mit írtam, és hogy mi a jelentése. :)

Harmadik válaszoló: Igen, lejelszavaztam, és a beállítások is stimmelnek.

A "belassulást" úgy értem, hogy 700kb/s letöltési, valamint 100kb/s feltöltési sebességű internetünk van, eddig a gyorsasággal nem volt semmi gond. Pl. youtubeot, facebookot, és minden egyéb oldalt egyből betöltött. Most viszont, amióta megvan a router, nagyon nehézkesen tölti be a dolgokat, és nem tudom mi lehet az oka.

2015. márc. 12. 18:07
 6/7 anonim ***** válasza:

"hogy 700kb/s letöltési, valamint 100kb/s feltöltési sebességű internetünk van, " nem a net lassult be, elhúzott mellettetek a technika

isten hozott a XXI. században: [link]

2015. márc. 12. 21:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek. Ha tudod, mikor kell használni a "be" igekötőt, akkor miért nem a megfelelő nyelvi környezetben teszed meg?

A helyénvaló megfogalmazás a következő: lelassult!

A "be" igekötős "csinálmányszavakat" csak a nagyon fejletlen értelmi szinten lévők használják!

És ez az igazság, sajnos!!!

2015. márc. 12. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!