Nexus 7 nem bootol?
flasheles kozbe nemnkapsz hibauzenetet?
recoverybe mentel mar h flasheles utan csinalj egy factory resetet? egyaltalan van recovery?
mennyi ideig vartal a nexus logonal? neha percekig is eltarthat az elso felbootolas. amig van bootloadered semmi szerviz..
milyen factory image-el probalkoztal? biztos h a tiedhez valo? nem pedig a 3g valtozathoz vagy forditva?
Lollipopról nem tudsz csak úgy simán visszamenni KitKat-re, nagyon bonyolult a dolog, nem csak flasheled és kész, ezért nem kapscol be.
Egyébként 5.0.2-őt raktál rá eredetileg? 5.0 és 5.0.1 hihetetlen lassú, nekem is használhatatlanná tette a 2012-es N7-emet, de az 5.0.2-vel már hozza a régi, KitKat-es teljesítményt.
Amúgy azt ajánlom telepíts egy custom recoveryt és rakj fel egy custom ROM-ot, azzal jobban menne, és ha KitKat ROM-ot szedsz le úgy asszem simán működne.
első: Nem, nem kapok hibaüzenetet se a gépen se a tableten. Van recovery és mindig meg is próbáltam factory resetezni, amikor egy másik image-vel próbálkoztam. Nem a nexus logo jött be, hanem a google logo és annál úgy 1 órát vártam és semmi. Biztos, hogy nem a mobillal próbálkoztam, ilyen ordas hibát nem követek el.(wifisem van)
második:Tudom és le is írom a folyamatot ahogy csináltam. Nexus root toolkitben bootloader nyitás. Eztán android SDK feltétele. Utána leszedtem a factory imaget meg a hozzá tartozó fájlokat és az SDK mappájába tettem.. Utána fastboot-olt készüléket csatlakoztattam a géphez és megnyitottam a cmd-t (meg volt adva benne a path). Utána a megadott instrukciók alapján feltettem a factory image-t (néhány parancsot kellett beírni). És elméltileg mennie kéne. 5.0.2-m volt de ez is szarakodott, egyébként az 5.0.1-et ki sem adták erre a készülékre. Nem szívesen raknék custom romot, félek, hogy jobban elcseszném, így valszeg még szervízben megcsinálják pár ezerért nem?
betudod irni, hogy miylen parancsokkal flasheltél?
-az első voltam
Szerintem a bootloadert is flashelni kéne mégpedig valami régebbire ami a kitkat korábol származik.
Nekem már sajna nincs meg, de volt nexus7-em olyan mint a tiedés és tudom hogy külön külön több dolgot is lehet flashelni a fastboot paranccsal
Ha jólrémlik volt külön bootloader, boot, system, recovery De sajna elég ködösen emlékszek már mert rég volt :|
Tuti h nem kell szervizbe vinned a nexusok kinyirhatatlanok, ne félj csak egy kis próbálkozás és türelem :)
Az első leírás amit találtam ezt az utat mutatta:
fastboot devices
(itt megjelent néhány szám) fastboot
szóval érzékelte a tabletet a gép
flash-all.bat
és ennyi volt, a tablet újraindult, de a google logo-nál megakadt.
tovább keresgéltem a neten és találtam még egyet méghozzá ezt: [link]
de ezzel is ugyanaz történt :( pedig a cmd nem írt FAILURE-t sehol, mindenhol OKAY-t írt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!