Playstation 3 vagy PS4?
Ha van 120 000 Ft od meg egy csómó pénzed játékra akkor a PS4. Jobb grafikában Újabb
A PS3-ra sokkal több játék van mivel régebben jelent meg.
Olcsóbb sokkal és a játékok is hozzá.
DE ha online akarsz játszani akkor a playstatiun plust fizetni kell ami havonta 2000 ft de ingyenes játékokat is kapsz mellé.
Igen, valószínűleg azért olvasod azt, hogy ingyenes mert, nem mostani kérdéseknél olvasod, ugyan is régebben mikor még a ps3 volt a jelenlegi generációs konzol ingyenes volt az online. Viszont mivel egy rendszert használ a ps4-el aminek már fizetős az online szolgáltatása így a ps4 megjelenésével a ps3-as multy is fizetős lett.
Viszont, (bár ebben nem vagyok biztos) az online előfizetés mellé rögtön ps+ szolgáltatást is kapsz amivel kapsz havonta ingyenes játékokat.
Te gyoker vagy utolso...Most jatszottam ps3 cod bo2-ot online multiban es kepzeld, nincs ps plusom...huu, ezt hogy csinaltam vajon?
Nem fizetos a ps3 multi es nagyon nem egy rendszert hasznal a ps4 multijaval, vagyis a rendszer egy, de a ps4 fizetos a ps3 nem. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!