Hogyan kell letörölni a key-find.com ot a gépről?

Figyelt kérdés
Véletlenül került a gépre, mozilla és chrome kezdőoldalaként is ez jelenik meg. Googléztam, de csak olyan oldalak jelennek meg, ahol azt írják, hogy spyhunter segítségével kell letörölni... nekem ez is gyanús.mennyire megbízható az avirus.hu? Rendszer visszaállitást is csináltam már, de semmi. Köszi előre Is.

2015. márc. 6. 22:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Máskor figyelj oda programok telepítésekor hogy legyen kivéve a pipa ami gyanús és nem kell ne csak a következő gombot nyomd ész nélkül.

https://www.youtube.com/watch?v=VlLYigHZ3ig

2015. márc. 6. 22:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi..de sajnos nem jó... mindent úgy csináltam ahogy mondta, de frissíteni se tudok, újraindítottam a gépet,akkor sem jó... 😟ezem után ezerszer meggondolom mit töltögetek le!
2015. márc. 7. 15:15
 3/4 anonim válasza:

Nekem is volt már ijen a gépemen.Nem kell a mappákat megnyitni.Ennek van egy VISZONYLAG KÖNNYEBB MÓDJA is csak kövesd a lépéseket.Ez csak mozzillán működik.Ha nemmbaj

1 Nyisd meg a Mozzillát.

2 Ird be a keresőbe hogy Google

3Nyisd meg a google-t

4 Húzd a google fülecskét fentről jobbra abba házikóba.

És kész ijenkor a google lesz ankezdőlapot

2016. ápr. 6. 19:00
 4/4 anonim válasza:
A find kejt igynis el lehet tuntetni:siman a fajloknal kitorlod a find kejt de minden fajlat es kesz is
2016. ápr. 6. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!