Tinder kérdések?

Figyelt kérdés

Új vagyok még rajta, néhány dolgot nem értek. Akik lájkolnak azokat meg lehet nézni? Vagy csak úgy derül ki, ha én is lájkolom?

Ill fotót hogy tudok betenni? Azt írja ki: nem található fotó. :(

:)

2015. márc. 6. 20:02
 1/7 A kérdező kommentje:
És miért tűnnek el a párjaim?:O Ha nem írok nekik, eltűnnek?:O Vagy visszavonták a lájkot? (apropó, olyat lehet?:D)
2015. márc. 6. 20:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Jah és lájk limit van?
2015. márc. 6. 20:06
 3/7 anonim válasza:

Hát ha ez tényleg egy komoly kérdés, és nem csak hülyéskedésként írtad ki, akkor:

Nem hinném, hogy meg lehet nézni, hogy eddig kik lájkoltak.

Mivel a facebookodat használja fel, így lehet ott nincs fent képed, vagy nem publikus és azért (bár utóbbi nem biztos).

2015. márc. 12. 00:07
 4/7 anonim válasza:

+ nincs lájk limit, de ha sokat használod kis körzeten belül, egy idő után úgyse lesz több ember. Mondjuk én ilyenkor 1-2 km-rel nagyobbra állítom a keresési távolságot, és még így is van, hogy bedob olyanokat akik pár km-re vannak, de az előbbiekben nem adta be.

+És igen vissza lehet vonni a lájkot. Rámész a beszélgetésetekre, jobb sarok ..., szétválasztás X párodtól. Valószínűleg azért tűnnek el a párjaid, mert szétválasztották maguk tőled.

2015. márc. 12. 00:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Van lájk korlát. Nekem kiírta, hogy elértem, várakozni kell...
2015. márc. 13. 23:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azóta a kérdéseim nagyjára rájöttem használat közben. :) Viszont a kép probléma még mindig fönn áll. Már mindent próbáltam, egyszerűen nem engedi:(
2015. márc. 14. 14:44
 7/7 anonim válasza:
Képet nekem se sikerült feraknom azt irja hogy nem találhato fotó ....:(
2015. ápr. 11. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!