Lg vagy samsung full hd 3d smart tvt érdemesebb venni?
Figyelt kérdés
LG (WebOS) vagy Samsung Full Hd 3D Smart tvt érdemesebb venni? Főként a smart funkciók érdekelnek. Nasról tudjon filmeket lejátszani, teló, laptop vagy pc képet át lehessen tükrözni, böngészés, műsor felvétel és egy másik csatorna élő adásának megállítása. Tudnak-e kikapcsolt állapotban műsort felvenni ha előre beprogramozom hogy hajnalba vegyen fel egy filmet? (a upc set top box tud ilyet)2015. márc. 3. 22:27
1/2 anonim válasza:
Én samsung párti vagyok, de gyakorlatilag mindegy melyik márkát veszed. Szerintem a TV-k közül a legjobb kettő. Pontosítok. Lehet van jobb is, de ez a két márka a legmegbízhatóbb.
Amit felsoroltál, gyakorlatilag mindkettő tudja (tudhatja). Ha konkrét típust adsz, jobban tudunk segíteni. Ha a rögzítés fontos, akkor a PVR támogatást keresd a készülékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!