Elromlott az msn-em. Két hibakódot is kiírt (persze nem egyszerre). Mit tegyek?
Visszaállítottam a rendszert, letöröltem az msn-t, újra feltelepítettem -volna, de nem engedte. feltelepítettem egy régit, (7.5) azt sikerült is, de mikor be akartam lépni, persze azonnal követelte a frissítést. ha meg a hivatalos honlapokra megyek, egyszerűen kiírja, hogy hiba, meg még ilyesmiket, és nem nyitja meg.-.-
de az a vicc, hogy amíg ezt írtam próbálgattam még hogy sikerül e belépni, és sikerült. egyszer sikerül, egyszer nem. röhej az egész.
ja és még tegnap este feltelepítettem a messenger discoveryt. de ez semmilyen hatással nem lehet a gépre, mivel miután elromlott, és visszaállítottam a rendszert akkor okés lett az msn, és akkor telepítettem.
ha valaki ezt megértette - amilyen mesterien tudom elmagyarázni a gondjaimat - azt arra kérem, segítsen, ha tud:S és mégegyszer: ne linkeljetek hivatalos honlapokat légyszi, mert semmire sem megyek velük.
xoxo Jenny
Szerintem ami van most msn-ed azt töröld teljesen amennyire csak lehet.A program fáljokból is, és nézz körül a sajátgépben ( program files) hogy minden kis mappa vagy ilyesmi le legyen törölve. Utána töltsd le a legujabbat,és szerintem utána már jó lesz.
Nekem is volt egy ilyesmi problémám,nem engedett be,le volt lassulva az egész de mindent letöröltem és jó lett.
nekem is szokott hibakódokat írni. megoldást rájuk itt találsz:
jobbat sajna nem tudok.
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!