Xbox360 Slim készülékekem tvre HDMI kábellel van csatlakoztatva hogy oldjam meg hogy egyszerre mardjon meg a Hd kép és egy hangfal szettrol szóljon a hang?
Figyelt kérdés
2015. márc. 2. 16:34
1/10 anonim válasza:
Nekem úgy van, hogy hdmi az xboxba dugva, és a tv-be dugod a hangfal szett Jack dugóját, ugyanúgy mintha fülhallgatót dugnál bele. Így a tv-n is tudom szabályozni a hangerőt.
2/10 A kérdező kommentje:
De az a baj a Tv nem találtam jack dugó bemenetet elkepzelheto h nincs rajta?
2015. márc. 2. 17:00
3/10 anonim válasza:
Valahol eldugva biztos van, már a régi tv-ken is volt, a tiéd hdmi-t is tud, kell hogy legyen rajta. Egy tv típust tudsz mondani, matricán lesz a tv hátulján.
4/10 A kérdező kommentje:
lg 32ln536b
2015. márc. 3. 15:41
5/10 anonim válasza:
Jé, ezen valóban nincs... És simán a hdmi ha radugod nem ad hangot?
6/10 A kérdező kommentje:
Hdmivel a tv ad hangot nem a hangfal :/
2015. márc. 3. 18:37
7/10 anonim válasza:
Ja, igaz. A hangfalban van Jack bemenet? Mert ha a tv-n lenne RCA akkor azt tudod még összekötni, vagy ha van scart akkor scart-RCA átalakítóval még megoldható.
8/10 anonim válasza:
Megint én :) olyan csatlakozót kell keresned, hogy fehér sárga piros kör alakú egymás mellett. Ha a hangfaladon van audió bemenet akkor Elvileg azzal még működik.
9/10 A kérdező kommentje:
Xboxhoz járt scart átalakító talán az meg a hangfalhoz van egy piros fehér kábel aminek a másik vége jack a jacket hangfal bemenetbe bedugom a szines részt meg a scart atalakitoba
2015. márc. 3. 19:01
10/10 anonim válasza:
Így van, csak arra figyelj, hogy a hangfalnál ne a kimenetbe hanem a bemenetbe dugd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!