Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit tegyek?! Ha egy flashelt...

Mit tegyek?! Ha egy flashelt Sony PSP re akármien játékot ráteszek és amikor elakarom indítani a játékot mindig ezt a hibakódot írja ki:80020148 Előrre is kösszi.!

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 00:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Van UMD a PSP-dben? :) FW elég magas?
2010. febr. 14. 00:28
 2/12 A kérdező kommentje:
UMD az van.mit értesz elég magas FW-n?!és h hol tudom megnézni?!
2010. febr. 14. 00:32
 3/12 anonim ***** válasza:
Na újabb zseni, aki tudja kezelni a masinát... Amúgy az FW számot a settings->system settings->system information
2010. febr. 14. 01:05
 4/12 anonim ***** válasza:
Ja és ami lemaradt: psphungary.hu itt sok mindent megtudsz, hogy mi miért van. Tudod egy kicsit utána kéne nézni a dolgoknak és nem egyből ide jönni.
2010. febr. 14. 01:06
 5/12 A kérdező kommentje:
jó mit vársz nemvolt még psp m ez se az enyém csak megkértek rá hogy tegyek rá játékot és sokat szenvedtem h megpróbáljam megcsinálni de nemjödt össze és gonltam itt megkérdezem és talán tudnak segíteni te meg erre leszólsz kössz fain vagy;)
2010. febr. 14. 11:03
 6/12 A kérdező kommentje:
am spontán annyi hogy egy egész napom ráment h interneten rákeressek a cuccra de semmi ha emg találtam vmi normálisat olyan file-t nemtaláltam a psp n ami kellet vna hozzá és nemsokat értek hozzá de sztem régebbi frissítés van rajta...másik h már azért jödtem ide mert már semmi ötletem nemvolt és nemtehetek róla h nemértek hozzá csak annyit hogyan kell rápakolni cuccokat...
2010. febr. 14. 11:07
 7/12 anonim ***** válasza:
Jó bocs, csak psphungary.hu tagként már annyi értelmes embert láttam, hogy amit egy kis utána olvasással kiderítettek volna, azt inkább 5milliomodikként feltették fórumban... Szóval menj fel oda és ott utána tudsz olvasni. Sok szerencsét.
2010. febr. 14. 11:27
 8/12 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Akkor leírom egyben.

Először is nézd meg milyen FW van a gépeden.

Győződj meg róla, hogy jól van flashelve, és a kiszemelt játék elmegy azon az FW-t. Töltsd le gépre a játékot, egy ISO vagy egy CSO filet kell kapnod. USB be, katt az USB connection-re -> gépen csinálsz egy ISO mappát egyből, a gyökérbe, abba bemásolod az ISO / CSO filet, bontod a kapcsolatot. Megnézed van-e UMD a gépben. Ha ezek így mind oké akkor elvileg mennie kéne.

2010. febr. 14. 11:32
 9/12 anonim ***** válasza:

Oké, akkor legyen igazad, amiért megkérdezted, mert máshol nem találtál semmit, megértem.

De ha nem értesz hozzá, akkor minek kértek meg pont téged, hogy rakj rá játékokat?

2010. febr. 14. 13:56
 10/12 A kérdező kommentje:

am kössz a tanácsokat az FW vel lsez gond vissza is adtam a gazdájának és montam neki.

Am spontán azért mert akié a gép sík hülye hozzá én meg cuccokat rápakolni tudok csak azért és eddig semmi gond nemvolt vele lazán ment rajta minden most vmiért kiírta azért és gondóltam emgpróbálok rájönni mi lehet a gond és utána nézni mert vmennyit értek ezekhez...

2010. febr. 15. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!