Mit tegyek?! Ha egy flashelt Sony PSP re akármien játékot ráteszek és amikor elakarom indítani a játékot mindig ezt a hibakódot írja ki:80020148 Előrre is kösszi.!
1. vagyok.
Akkor leírom egyben.
Először is nézd meg milyen FW van a gépeden.
Győződj meg róla, hogy jól van flashelve, és a kiszemelt játék elmegy azon az FW-t. Töltsd le gépre a játékot, egy ISO vagy egy CSO filet kell kapnod. USB be, katt az USB connection-re -> gépen csinálsz egy ISO mappát egyből, a gyökérbe, abba bemásolod az ISO / CSO filet, bontod a kapcsolatot. Megnézed van-e UMD a gépben. Ha ezek így mind oké akkor elvileg mennie kéne.
Oké, akkor legyen igazad, amiért megkérdezted, mert máshol nem találtál semmit, megértem.
De ha nem értesz hozzá, akkor minek kértek meg pont téged, hogy rakj rá játékokat?
am kössz a tanácsokat az FW vel lsez gond vissza is adtam a gazdájának és montam neki.
Am spontán azért mert akié a gép sík hülye hozzá én meg cuccokat rápakolni tudok csak azért és eddig semmi gond nemvolt vele lazán ment rajta minden most vmiért kiírta azért és gondóltam emgpróbálok rájönni mi lehet a gond és utána nézni mert vmennyit értek ezekhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!