Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit kell tudni egy várhatóan...

Mit kell tudni egy várhatóan új Xboxosnak az Xbox 360-ról?

Figyelt kérdés

Még sosem volt Xboxom és most készülök venni egyet használtan(360).Nagyon kezdő vagyok a témában,így egy kis segítségre lenne szükségem pár dologgal kapcsolatban:

-Mit jelent pontosan az RGH és mik a velejárói (előnyök,hátrányok),érdemes?

-Ugye rá lehet az egész játékot másolni a gépre.Ha úgy eladó egy konzol,hogy a gépre vannak másolva a játékok és nem adják hozzá a lemezt,annak van hátránya?

-Pontosan hogy működik ez az áruházas dolog?Közvetlenül a netről tudok letölteni játékokat?Mind ingyenes vagy vannak fizetősök is?

Bocsánat a tudatlanságom miatt,de tényleg nem értek (egyelőre) az Xbox-okhoz.

Előre is köszönöm!

2015. febr. 28. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:

7.parancsolat ne lopj!= RGH nem éri meg!

Bukod a Live-ot, a multi élményt, és a Gold keretében járó "ingyen" játékokat.

Hogy világos legyen most ebben az évben amit letöltöttem a Gold keretein belül:Darksaiders2, Sniper Elit V2, most jön az új Tomb Raider és a Bioshock Infinity????

Akkor szerinted érdemes szétcseszni a konzolt??

Ez a négy játék bőven visszahozta amit kifizettem a GOLD tagságért 10.000 ropi /év (számold ki napi szinten még 40ft sincs).

Hiába van a gépen a játék a lemez kell hozzá kivétel ha a Live-ról töltöd le akkor nem kéri a lemezt.

A játék feltelepítésének másik előnyei, nem használódik az olvasó a gépben(a lemezt kb 1percig pörgeti), gyorsabbak lesznek a betöltések, halkabb működés.

Az utolsó kérdésedet nem értem az OK hogy nem értesz az Xbox-hoz de gondolom az mára nyilvánvaló hogy a világ hogy működik nem??(semmi sincs ingyen haver 1pont.Élet lecke)

Ha RGH-zod a gépet feletsd el hogy netre kötöd!

2015. márc. 1. 08:30
 2/4 anonim ***** válasza:

RGH:Hátránya hogy nem vásárolhatsz tagságot,magyarán semmi olyat nem csinálhatsz amihez net kell.De ha nem vagy multi player őrűlt,akkor az RGH t mindenképpen csináltasd meg rá!Nekem is RGH van rajta és pendriverol játszok.

A másik hogy ne használtat vegyél konzolt,mert engem már vertek át,és egy hét alatt meghalt az xbox :( De kihevertem és azóta van másik amelyet természetesen vatta ujan vettem,a helyszinen RGH zták amelyre garanciát is vállaltak.65K ért vettem RGH-val együtt.És 7db játékot is telepítettek (Köztük a GTA V öt :)))))))))

RGH érdemes rá.

Ha rá van a játék másolva nincs hátránya.

Áruházrol nem sokat tudok mivel RGHs a gépem igy nem használom.

Amit tudnod kell de nem kérdeztél:

- Xbox 360 nak több tipusa van:

FAT: Amelyet soha az életben ne vegyél.

Jellemző rá a 3led(felolvadnak a cpu lábainál a forrasztások)és meghal a gép.Ez azért van mert rosszul vezették el gyárilag a hőt,és a forrasztópontok se minőségiek.

Elite:Az előzővel egyenlő.

Slim:Ezek a megbízható gépek xd

Jol birja a strapát

E:Ennek a külselye hasonló az xbox one- éra.

Ez van nekem.

...........................

És ami még fontos:

-Érdemes ujrajátszani a pc n kiakasztott játékokat.Teljesen más játékélményt ad.:)

............................

Ami kicsit rossz de ez a legkevesebb,ha nem csordogál a nyállad a legujabb játékokért.

Az xbox one lassan kiszorítja.És nem fejlesztenek rá több játékot.

De sztem xbox one még hülyeség venni.Malyd ha lemegy az ára.Hidd el több százan toljuk még évekig ezt a Generációt,annak ellenére hogy lassan megszünik a támogatás.Ha kérdésed van irj privátot.

2015. márc. 2. 21:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Sajnos kedves elő halovány fogalmad nincs a konzolról ez tisztán látszik!

A melegedést nem a rosszul elvezetett hő hanem a 90nm gyártási technológia okozta a kezdetekben.

Az elit amivel én is rendelkezem (az enyém 7éves) kifogástalanul működik (65nm technológiával készült) a Slime-k már 45nm technológiával készültek.

Xbox360 alaplap típusok szerint.

Xenon CPU:90nm, GPU:90nm (HDMI nincs) 2005-2007 (táp: 203 Watt)

Zephyr CPU:90nm, GPU:90nm (HDMI van) 2007-2007 év végéig (táp:203 Watt)

Falcon CPU:65nm, GPU:90nm (HDMI van) 2007- szeptember-től 2008 szeptember-ig (táp: 175Watt)

Opus CPU:65nm, GPU:90nm (HDMI nincs) 2007- 2008Június-ig

(táp:175Watt)

Jasper (az enyém is) CPU:65nm, GPU:65nm (HDMI: van) (táp: 150Watt)2008Szept-2010Június.

Ezek már a Slim-ek:

Trinity (Valhalla) 45nm (combinált "Vejle" Chip)HDMI van

(táp: 135 Watt)

Corona 45nm (combi chip) (HDMI van) (táp: 120Watt)2011Augusztus-ig

Ez pedig a Slimnél újabb "E" típus.

Winchester 45nm (combi chip) (HDMI van) (táp: 120Watt)

2014 Szeptembert-ől

Az "E" a legutolsó széria az Xbox 360-ból viszont megéri venned (ha még nem volt) mivel több mint 3500 játék készült hozzá.

Mire a jobbakat kipörgeted, (1-2 év) addigra meg fogja érni az Xbox One is lesz rá bőven játék (ami most nem igen van és 18.000Ft/db egy új game hozzá), lejjebb megy az ára is + kijavítják az apróbb hibákat.

2015. márc. 4. 12:13
 4/4 anonim ***** válasza:

A multi és a co-op (vagyis mikor ismerősökkel, vagy baráttal)

végigtoltok pl. storyban egy Gears Of War 1-2-3-at vagy egy Borderlands-ot stb... hidd el felejthetetlen élmény, hogy game közben headset-el kommunikálsz a haverral és irtjátok az ellent.

Szóval ne hagyd ki!

Jó pár kérdés volt ez miatt, a sok ostoba "kibeleztette" (flash RGH) a konzolt, utána a haverjánál rá 1 évre, vagy fél évre belecsöppent egy coop vagy multiba utána meg itt rinyál hogyan lehet visszaállítani a konzolt eredetibe.

Azt sem árt tudni hogy nem jött még ki olyan játék sem Xbox360-ra sem PS3-ra amit ne kellett volna (patch-elni, javítani) na ezek a javítások Live nélkül nehezen elérhetőek ha nem elérhetetlenek.

pl. a Resident Evil 6, Dishonored,Skyrim, Fallout3, sorolhatnám mind a 3500-at némelyik a javítás nélkül játszhatatlan!!!(saját tapasztalat jó néhány játék esetében).

2015. márc. 4. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!