Melyik TV-t vennétek a kettő közül?
Mind a kettő tetszik, specifikációk igazából megegyeznek, szóval nem tudok dönteni.
Igazából 70%-ban laptopról, külső merevlemezről néznék filmet, sorozatot rajta.
Vélemények?
Előre is köszönöm!
Értelmes ember elvből nem vesz Samsung és LG márkajelzésű termékeket, de sok barom ezt jól elfelejtette.
Hogy ne csak ennyire off legyek:
Samsung: minden tévéje egy időzített bomba, nem tudni mikor küld a gyártónak olyan infókat rólad, amit anyádnak sem mutatnál meg szívesen. Plusz az elmúlt hetekben szerver problémáik is voltak/vannak (irány a tékozló homár és keress rá erre). /Porszívókban gyengék; telefonokban szintúgy, hiába gondolják ennek ellenkezőjét sokan; a tv-ikről fentebb; viszont a mikróik jófélék, van egy kb. 8 éves/
LG: tíz éve még a mobiljuk is szar volt, aztán az asztali dvd felvevőjük is, és mind a mai napig egy nagy határ fos a PC-be való optikai meghajtóik. Ezek alapján én a TV-jükből sem vennék.
Szóval nagyértékben ezekből a márkákból szerintem senki se vegyen. Főleg ne akkor, ha az kiemelten akciós termék. Mert ez a momentum azt sejteti, hogy baj van az adott szériával.
Én is e 2 TV között gondolkodom!
Nekem az LG ajánlották!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!