Létezik csiptetős blu ray lejátszó?
Van egy 5.1es házimozi rendszerem. A Dvd lejátszót szeretném csak lecserélni a hangszórókat meghagyni. A hangszóró kábeleket csiptetni kell a DVDhez. Létezik ilyen Blu ray lejátszó?
Köszönöm:)
- Erősítő + bluray lejátszó
- Blu ray lejátszó, amit csatlakoztatsz a mostanidra (ha van digitális bemenet rajta)
- Mediaplayer beszerzése, ami kiváltja a blu ray lejátszót (persze, ha több ezres gyűjteményed van BR lemezekből, akkor nem szóltam)
- Komplett "házimozi rendszert" venni (bár szerintem ezek az egybeszettek messze nem házimozik), amiben van bluray lejátszó.
Hát akkor marad az erősítő+blu ray kombó:)
Esetleg tudnál valami erősítőt ajánlani?
Hangszórók 30W 6ohm a mély 50W 4ohm
A legolcsóbb, belépőkategóriás erősítő, amit már erősítőnek lehet nevezni, de komoly hang nem várható tőle talán a Pioneer VSX-329, ez 52e. Én biztosan használtat néznék, de ha új kell, kb ez az alja.
Esetedben a probléma a mélyládával van, ugyanis a házimozi erősítők nem rendelkeznek erősített kimenettel, csak aktív subok köthetők rájuk. Így ez plusz költség, ami miatt drágább a leves mint a hús.
Amennyiben elégedett vagy a mostani cucc hangjával és nem tervezel bővíteni, feljebb lépni, akkor a legjobb megoldás a tied eladása és egy hasonló vásárlása, amiben már bluray lejátszó van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!