Mért csinálja ezt a hangfalam?
Vásároltam egy Water Dance márkájú ''Water Dance Speaker''-t,és ha számítógépre csatlakoztatom zúg,ha nem megy semmilyen hang,viszont ha telefonról hallgatok zenét nem zúg,viszont előző hangfalam gépre és telefonra csatlakoztatva se zúg.
Mi lehet a baj?
Ilyen gondom már nekem is sokszor volt, a pc hibája, de még én sem jottem rá, hogy mit tudnék vele csinálni, hogy rendesen mukodjon. Alapvetoen az a gond, hogy a pcbol zaj jon, amit valahogy le kellene szurni. PL. tápoknál ezt úgy oldják meg, bizosan már te is láttál olyat, hogy a kábel végére(vga kábeloknál mind a két végére) tesznek folytótekercset, igazából ez csak egy ferrit henger, ami a kábel korul van(úgy néz ki, mintha a kábel végén a konnektor elott lenne egy nagy henger ráolvasztva a kábelra).
Persze hangtechnikánál más a helyzet, mert hogyha a kábel koré/kábelre tennél folytótekercset, az máris egy hangváltó, ami nem lenne túl jó, mert nagyon torzítaná a hangot.
Szerintem amugy lehet venni zajszuroket, majd utánanézhetek, este visszaírok!
Bocs, hogy ilyen késon írok, de csak most tudtam ide jutni.
Nos, nekem nincs otletem annak ellenére sem, hogy valamennyire értek ilyen dolgokhoz, egyik haverom azt mondta, hogy pc-ben kell a hangkártya csere. Szerintem igaza van, de az nagyon sok macera meg pénz lenne, én sem tudok ezzel mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!