FULL HD "túl jó" képet ad? Kicsit talán hülyén hangzik, olvasd tovább lent.
Figyelt kérdés
Apósoméknak valamilyen Samsung 3D full hd LCD tévéjük van. Amikor nézünk egy filmet, akkor olyan a film hatása, mintha valami gagyi mexikói, vagy brazil szappanoperát néznénk. Valahogy nem filmszerű, nem mozis, nincs meg az a hangulata. Ez miért lehet? Erre mind a ketten felfigyeltünk. Épp LCD tv vásárlás előtt állunk. Kérlek hanyagoljátok az "akkor vegyél monokróm monitort" jellegű gagyi dumákat... Előre is köszi.2015. febr. 24. 21:01
11/13 anonim válasza:
Tökéletesen értem, miről beszélsz kérdező! Ezzel ne fogsz tudni mit kezdeni, ezt meg kell szokni. Bármilyen TV-t veszel, bármit állítasz rajta, a FHD ilyen. A régi megszokott készülékekhez képest, olyan "műtermi" minden film, más mint a crt tv ken. Nekem is szokatlan volt, a környezetemben másnak is. Meg kell szokni, aztán élvezni a kristálytiszta képet!:))
12/13 A kérdező kommentje:
"Műtermi", ez nagyon pontos megfogalmazás, ezt a szót kerestem :) Köszönöm szépen!
2015. febr. 26. 17:57
13/13 Osynho válasza:
Megoldás volt a plazma tv, amit sajnos már nem nagyon kapni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!