Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » FULL HD "túl jó" képet ad?...

FULL HD "túl jó" képet ad? Kicsit talán hülyén hangzik, olvasd tovább lent.

Figyelt kérdés
Apósoméknak valamilyen Samsung 3D full hd LCD tévéjük van. Amikor nézünk egy filmet, akkor olyan a film hatása, mintha valami gagyi mexikói, vagy brazil szappanoperát néznénk. Valahogy nem filmszerű, nem mozis, nincs meg az a hangulata. Ez miért lehet? Erre mind a ketten felfigyeltünk. Épp LCD tv vásárlás előtt állunk. Kérlek hanyagoljátok az "akkor vegyél monokróm monitort" jellegű gagyi dumákat... Előre is köszi.
2015. febr. 24. 21:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tökéletesen értem, miről beszélsz kérdező! Ezzel ne fogsz tudni mit kezdeni, ezt meg kell szokni. Bármilyen TV-t veszel, bármit állítasz rajta, a FHD ilyen. A régi megszokott készülékekhez képest, olyan "műtermi" minden film, más mint a crt tv ken. Nekem is szokatlan volt, a környezetemben másnak is. Meg kell szokni, aztán élvezni a kristálytiszta képet!:))
2015. febr. 26. 10:49
 12/13 A kérdező kommentje:
"Műtermi", ez nagyon pontos megfogalmazás, ezt a szót kerestem :) Köszönöm szépen!
2015. febr. 26. 17:57
 13/13 Osynho ***** válasza:
Megoldás volt a plazma tv, amit sajnos már nem nagyon kapni. :/
2015. febr. 26. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!