Samsung Smart tv hiba?

Figyelt kérdés
Adott egy Samsung UE6400H Led smart tv és mezzoval streamelek rajta mkv tipusu fájlokat. Arra jöttem rá hogy ha akár streamelek vagy pendrivról inditok 1080p filmeket egy idő után besötétül a kép és nem megy tovább. Viszont a 720p-ket lejátssza akár streamen akár pendrivról.. Mi lehet a hiba oka?

2015. febr. 23. 16:00
 1/2 vatafak ***** válasza:
sebesség problémának tűnik. a legtöbb átlagos pendrive nem tud elég sebességet produkálni ezért használok én is usb3-as külső hdd-t
2015. febr. 23. 18:50
 2/2 Kri76 válasza:
Pff, én is pendrive-val akartam használni. Nekünk meg a boltban (azért leteszteltük) azt csinálta, h egy 3Ds film kb 40 percig szépen ment róla, aztán leállt és amikor kihúztuk a pendriveot, tűzforró volt.
2015. febr. 25. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!