Ipad mini 2-re hogyan kell videókat feltölteni?

Figyelt kérdés
Képek és a zenék sikerültek, de a videókkal nem boldogulok..
2015. febr. 22. 21:31
 1/5 anonim válasza:
megfelelő formátumúnak kell lennie. Azt hiszem csak mp4 formátumot fogadja el, én csak ilyenbe töltöttem fel eddig, de lehet még mást is elfogad. Ugyanúgy berakod itunes könyvtárba és utána szinkronizálod a ipaddel.
2015. febr. 22. 21:54
 2/5 anonim ***** válasza:
nplayer apple store és olyan videót teszel fel ami jól esik
2015. febr. 22. 22:12
 3/5 A kérdező kommentje:
mp4-el is próbálkoztam, fotóknál bepipáltam a videók hozzáadása címkét, kiválasztottam a mappát amibe a videó van, rányomtam a szinkronra de semmi,Filmeknél pedig fájl-fájl hozzáadása a könyvtárhoz.De semmi, nem rakja be a videót magát az Itunes-ba se, ahonnan szinkronizálni kéne...
2015. febr. 22. 22:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Letöltöttem mind két n-playert az egyik valami kínai fos, a másik jobbnak tűnik, de lövésem sincs hogyan kéne átvinni rá a videókat:S
2015. febr. 22. 22:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Na most már megvan, sikerült, köszi mindenkinek:D
2015. febr. 22. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!