Playstation 4 árcsökkenés várható?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogyha esetleg erről tudtok valamit,hogy mikorra várható a ps4 árcsökkenése?(ha egyáltalán várható a közeljövőben)...
Aki erről tud valami légyszíves jelezze!Előre is köszönöm.
115*t akartam előző kommentbe írni.Bocsi érte.:)
És nyilván megéri az árát.Az akciókat meg majd figyelgetem.
én 1-2 hét múlva veszek ps3-ast
leginkább FIFA és NBA b*zi vagyok, ps3-ra még jött a Fifa 15 magyarul, a 16 már nem fog, majd akkor veszek ps4-et, év vége felé, október-novemberben, addig meg jó a 3 is
Ha neked ez megéri.:)
Én is tolom még ps3-on az olyan játékokat amik jöttek "next gen"re is.De amint tudom nyár közepén majd megszabadulok a 3-tól valahogy,
csak vigyázz azzal a megszabadulással és a 4-re való beruházással! nézd meg jól mennyibe kerül ps4-re egy game! gondolom érted.. 10-20 ezer ft között vannak, 10 ezer ft. alatt szinte csak nagyon gagyikat találsz
és ha pl. kiadsz 10-20 ezer ft.-t egy játékra, és nem tetszik, akkor csókolom megesz a méreg
óvatosnak kell lenni, előbb ha van ismerősöd próbáld ki az egész ps4 konzolt nála, játékokkal játssz, stb. mielőtt beleugrasz :)
Persze,tudom,hogy a játékok ára is elég borsos...:)
De van már 1-2 olyan amit biztosra tudom,hogy élvezni fogok,mert az előző szériákat ps3-an is toltam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!