Külső hangszóró csatlakoztatása Samsung tv-hez?
A PC hangszórómat csatlakoztatnám, meg is találtam ezt a kérdést. http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako..
Megvan a piros-fehér kimenet, de a csatlakozó nem megy bele teljesen, a fejhallgatóm szintén nem. Szóval nem illik bele, így nem nem megy semmi.
Ilyen hangszóróm van ezzel a zöld csatlakozóval: [link]
Nos.
Te valószínűleg a hangszóród sztereó jack bemeneti dugóját próbáltad meg bedugni a tv-d RCA hangkimeneti csatlakozójába.Ez így valóban nem fog menni.Átalakító kell, méghozzá egy ilyen: [link]
Az nem hang kimenet,hanem be.(DVD stb)
Lehet még(az első hsz)kívül hangot levenni a HDMI (ARC)
csatlakozóról ha házi mozi is tudja a funkciót.
2-es vagyok.
Még mielőtt megvennéd az átalakítót azért nézd meg , hogy van-e a tvden rca hang kimenet (OUT), mert ha csak rca hang bemenet (IN) van, akkor ez a megoldás amit írtam sajnos felejtős.
Esetleg jó lenne a tv hátsó csatlakozóiról egy fénykép.
A kép alapján sajnos csak bemenete van, úgyhogy amit tanácsoltam nem fog menni.
Estleg fejhallgató csatlakoztató nincs rajta?Általában oldalt szokott lenni.Ha van akkor oda próbáld még meg bedugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!