PS4 mellé vennék TV-t de nem tudom hogy ez jó lenen e?
PS4 mellé milyen tv-t, kábelt meg dugót ajánlanátok? Ami anyáméknak van és Samsung azon olyan a kép mint egy festmény, konkrétan össze van mosva minden mindennel. De amiket áruházakba látok az is olyan. Valahogy úgy érzékelem, hogy a mai lapos LCD meg ki tudja milyen modern TV-k-nek sokkal rosszabb a képük mint a régieknek. A régieknél közelről és távolról is szép a képük. Viszont ezeknél a laposaknál ha messze állok akkori elmegy, ha közel állok hozzá akkor meg rossz.
Nem tudom miért van ez.
De ezt néztem ki mindenesetre:
Azért láttad te mosodottnak a képet, mert valószínű hogy nem HDMI-vel volt összekötve. Hogyha HDMI kábellel van összekötve akkor gyönyörű a kép.
Én TVt ugyan nemtudok ajánlani, de Philips-et ne vegyél. Mi megjártuk, tudom hogy csak egy magos processzora van, de már a menü is szaagatni szokott néha. A böngészésről ne is beszéljünk.
Én a Sony-nál maradnék, ha már a konzol is Sony. :D
Nekünk 2 lapos TV-nk is van és mindkettőnél olyan a kép mint egy festmény. Undorító.
Lehet elkérem anyámtól az egyik lapost.
Én meg odaadom nekik a konyhába ezt a régebbi, kocka TV-t.
Szerintem majd hétfőn veszek egy HDMI-t és megnézzük, hogy akkor mi lesz. Így hátha megúszom, hogy új TV-t kelljen venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!