Pénzvisszatérítés? Media Markt? Asus T100TA
Figyelt kérdés
Még nyáron (augusztusban) vettem egy Windows táblagépet a Media Markt-ban + mivel felkínálták vettem hozzá egy Garancia PLUSZ biztosítást 2 évre. Sajnos a készülék több hete nem működik megfelelően (nem érzékeli a hozzá kapott merevlemezt)...a hibát több módon próbáltam javítani, de nem sikerült orvosolni. Nem ejtettem le, végig egy tokban volt, kívülről sincsenek sérülések. A kérdés az lenne, hogy kérhetem-e az azonnali pénzvisszatérítést (jó akkor is ha a termék árát levásárolhatom) vagy kötelezően meg kell várnom a szerviz véleményét. Ha a szerviz indokolnak tartja a panaszomat csere helyet lehet-e a pénzvisszatérítés? A táblagép: Asus Transformer Book T100TA2015. febr. 21. 14:56
1/1 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!