Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » MYAUDIO E-BOOK READER MEDIABOO...

MYAUDIO E-BOOK READER MEDIABOOK 7" 4GB tapasztalatok? Van valakinek?

Figyelt kérdés

2015. febr. 21. 13:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne vedd meg, e-ink kijelzős e-book olvasot vegyél, az nem rontja a szemed és az akku is tovább bírja.
2015. febr. 21. 16:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) Egyetln kérdésem volna: van/volt neked ilyen típusú olvasód? Nekem Koobe Irisz-em volt, egy évig bírta, de memória gondja lett és visszakaptam az árát. Az is színes kijelzős, szóval azzal nincs gond :) A szoftvere milyen?
2015. febr. 21. 17:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem nincs e-book olvasóm, egy ismerősöm Kindle-jét próbálgattam, annak szép a képet, a Koobe olvasó, amit emlegettél, az sem jó, mert az is sima lcd kijelzős.
2015. febr. 21. 17:07
 4/4 anonim ***** válasza:
74%

Nem rossz cucc. Ket ilyenem volt, az elsonek sokat birt az akkuja, viszont meghibasodott az usb-je. A masodiknak kevesebbet birt joval az akkuja. Ez nem tudom hogy mukodik-e meg, mert idokozben eladtam es tabletet vettem.

Attol fugg hogy milyen celra szeretned. Csak olvasni e-inkes olvaso ajanlott, filmezni vayg szines

2015. febr. 21. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!