Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek a Windows...

Mi a véleményetek a Windows Vista Ultimateről?

Figyelt kérdés
Sürgős lenne!

2015. febr. 20. 15:10
 1/4 Tengor ***** válasza:
58%

Miért sürgős neked, hogy én mit gondolok róla?

A Vista tekinthető a Win 7 publikus béta tesztjének (vicces, hogy a tesztelésért a felhasználó fizet, hogy aztán egy jobb programot is megvehessen).

Az első verzióival nagyok sok volt a baj az újdonságok miatt, mire kijöttek a frissítések meg megszűntek a gyerekbetegségei addigra már ott volt a Win 7, amit eleve úgy adtak ki, hogy a Vista hibáit javították.

Ami gépen elmegy a Vista azon a Win 7 is elfog, nem érdemes a Vistával szórakozni.

2015. febr. 20. 15:14
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

nagyon rossz :D

sose használj vistát

még a neve is olyan mint 1 betegség, nemvéletlen nem terjedt el. ha már régebbi rendszer akkor inkább a win7et javaslom :)

2015. febr. 20. 15:15
 3/4 anonim ***** válasza:

A Windows Vista SP2 alatt gyakorlatilag egy Windows 7, csak szebb a külseje. Én mindig Vistát használtam ha tehettem...

Király rendszer, ha van hozzá elég géped.

2015. márc. 7. 18:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Jó megbizható én is mindig vistát használtam. A Ceo ba az üzletvezetö egy cigányember az új gépemre akaratom ellenére rátelepitete a mocskos win 7 et én fogtam és egy másik boltba win 7 et letöröltettem és vista ultimate ment a gépre
2015. ápr. 5. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!