Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a különbség a xbox one...

Mi a különbség a xbox one kinect és a ps4 kamera (eye) között?

Figyelt kérdés

Igazából nem vagyok fan de ps4 hardvere kicsit erősebb de a box mellet ott a kinect ami nagyon menő de a másik oldalon ott a ps 4 kamera de nem tudom, hogy mind a kettő ugyanazt tudja?

Mert ps re csak azokat a robotokat láttam...

Kinektre pedig sokkal több játékot láttam...

Szóval ennek fényében melyiket érné meg megvenni?

2015. febr. 17. 23:25
 1/1 Tengor ***** válasza:

Nem biztos, hogy érdemes ezt alapul venni a döntésnél. A kamerás játékok szórakoztatóak. A fiatalabb korosztálynak tovább (naponta 5-ször képesek ugyan azt a mesét megnézni), míg az idősebb korosztálynak rövidebb ideig (lehet, hogy végig sem nézik a filmet, mert láttak már hasonlót).

Ismerősök körében (nem reprezentatív) azt látom, hogy megvették a Kinectet, érdekes volt pár hónapig, aztán félre tették és akkor veszik néha elő, ha valaki jön, aki még nem látta (konzolt rendszeresen használják Kinect nélkül)

A hardver, hogy erősebb... kit érdekel? Ha kijön a játék az adott konzolra akkor úgy is menni fog, egyébként pedig nem. Legjobb tudomásom szerint még nem volt olyan, hogy azért nem jött több platformra a játék, mert kevés volt a konzol hardvere hozzá. Itt-ott elvesznek pár fűszálat és már megy is, ha nagyon akarják.

Ami alapján a döntést szokták javasolni az a platforma kijövő exkluzív címek. Hiába jobb a PS4 hardvere, ha te egy plüss Halo főszereplő figurával alszol, vagy hiába menőbb a Kinect, ha Kratos kardjai díszítik a szobádat.

2015. febr. 17. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!