Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért indul újra magától a...

Miért indul újra magától a tabletem? Miért van ennyi hibája? Küldjem Szervízbe?

Figyelt kérdés

Alcor Zest Q813ix tabletem van. Egy nap 3-4 szer is képes újraindulni de van hogy napokig nem indul újra. Mindig ugyanazt csinálom rajta nem mást ezért az alkalmazásokat én kizártam. vagy hatszor Hard Reseteltem egy év alatt.

Küldjem szervízbe? még garanciális. De amit szeretnék megtudni hogy miért csinálja ezt? Egyébként egy csomó hibája van még : lefagy, újraindul, KIKAPCSOL (pfuu), van hogy 1 percig nyomom a bekapcs gombot mire bekapcsolom,( kinyírta az egyik fülhallgatómat de ez nem ide tartozik sztem : csatlakoztattam és durrogott a fülesem és ennyi ) ja és van hogy mintha nem érzékelné az érintést.

Az előző tabletemnek összetört a kijelzője MAGÁTÓL

és forrósodott és nem érzékelt és nem volt jó a

kamerája stb és nem kaptam vissza hanem utalványt küldtek hogy vásároljam le az árát.

2015. febr. 16. 11:54
 1/5 Tengor ***** válasza:

Bármitől kikapcsolhat. Legtöbbször memória hiba szokott lenni, de mondom, bármi lehet.

Küldheted szervizbe, de ugyan azt a silány vackot fogod visszakapni, és folytatódhat a bosszankodás.

A helyedben ezt hagynám és vennék egy normális eszközt.

2015. febr. 16. 12:15
 2/5 A kérdező kommentje:

Én inkább ha tehetném hidd el visszakérném az árát. Csak hogy azt nem lehet :( (gondolom).

Énnekem nem kell soha többé tablet ez volt a második amivel már megjártam Utálom őket mindegyik egy évet bírt ki eddig

2015. febr. 16. 12:54
 3/5 Tengor ***** válasza:
100%
A tablet egy elég absztrakt valami. Meg lehet csinálni jól és rosszul. Gondolom az előző típus sem került többe 40 ezernél.
2015. febr. 16. 13:54
 4/5 A kérdező kommentje:

Az előző típus volt az amit teszt célra volt. ő volt az első sajátom. nem volt több negyvennél. megtetszettek a tabletek és amikor tönkrement vettem ezt a 41990 Ft-s tabletet amit szervízbe küldök most pénteken. Tudod mit válaszolt a gyártó szervíze az emailemre?

Azt hogy frissíttsem a firmwaret és állítsam vissza gyári állapotba. Pfu azt hittem meghalok a frissítés nem sikerült mer vörös lett a tabletet jelző kis téglalap a gépen (gondolom nem fogod ezt érteni amit leírok de ...) és mindig hibát írt ki.

1 Biztos : ha visszakapom használom ameddig bírja és soha többet nem veszek tabletet. haveromé, nővéremé senkié se bírta ki az 1 évet. Köszi :)

2015. febr. 17. 09:27
 5/5 Tengor ***** válasza:
Vannak megbízható tabletek, de azok 50 rugó felett vannak még mindig. Az alatt nem szabad venni. 50 felett is csak a megbízható márkákat. Nem szabad elcsábulni a számok alapján.
2015. febr. 17. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!