Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen kábel kell az alábbi...

Milyen kábel kell az alábbi hangszóróhoz?

Figyelt kérdés
Régi LG mikro hifimnek túl rövid a kábele, szétszedtem a hangszóró fadobozt, és látom, hogy a hangszóróhoz forrasztva van a kábel, arra gondoltam, hogy leszedem róla, és odaforrasztok egy hosszabbat (a másik vége meg a toronyba megy, de azt nem kell forrasztani, csak bedugni), a kérdésem az, hogy milyen hangszóró kábel kell ehhez? Hány mm-es, milyen vastagságú? Ráírva nincs, hogyan lehet megállapítani?

2015. febr. 15. 21:53
 1/4 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy 10W-os, 3ohm-os hangfal, és hangfalanként 2-2 méter kábel kéne.
2015. febr. 15. 21:55
 2/4 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem oda még egy olcso 0,75mm2-eres kábel is elég

10Whoz nem kell vastag kábel. Szerintem nem kell túlzásba esni, de lehet, hogy majd valaki rögtön jól kijavít :)

2015. febr. 15. 22:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is erre gondoltam, csak meg akartam róla győződni.
2015. febr. 15. 22:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Na, :D akkor ezt most olvasható karakterekkel: Köszönöm szépen, én is gondoltam erre, de biztos ami biztos, megkérdeztem :)
2015. febr. 16. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!