Ebben az árkategóriában milyen jó gamer laptop van?

Figyelt kérdés
A mostani laptopom már elég régi, és alig visz játékot. 6 éves 2Gb RAM van benne és i3. Ezért szeretnék venni nyáron egy új laptopot. Ha lehetséges 210.000 Forint alatt, olyan teljesítménnyel, hogy menyjen rajta a Gta 5, The Crew és a Project Cars, lehetőleg közepes beállítással. Nézegettem már gépeket, ebben az árkategóriában, láttam 190.000-ért egy i7-eset 8GB RAM-al de nem tudom hogy azért a pénzért normális lesz-e. Ti milyen gépet ajánlanátok?? Személyes tapasztalat is érdekelne!!
2015. febr. 15. 17:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Nincs gamer laptop 230ezer alatt, ami alatta van, maximum annak nevezik, de nem az, főleg minőségi gondok vannak azokkal, a 190ezres i7es laptop az egy villanyrezsó.

A legolcsóbb valóban gamer laptop az Asus N550.

Ezek nem asztali gépett, itt nagyon fontos a készülékház minősége, mert meghatározza a tartósságát.

2015. febr. 15. 18:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! :D Láttam 190.00 ezerért egy i7-es laptopot, 8 giga RAM-al, akkor az nem jó szerinted??? Ès i5-ös abban az árkategóriában viszi ezeket?? Amugy nem muszály gamernek lennie, csak vigye rendesen a játékokat, és ne kidobott pénz legyen! :D
2015. febr. 16. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!