Mitől romlanak el a Beats fejhallgatók? Elég márkás márka!
Sokan panaszkodnak rá, hogy Beats egy rakás... elromlott többeknek a bal oldali fejhallgatója fél-egy év után, és vacak a hangzás, meg nem minőségi az összeszerelés.
Mitől?
Elég márkás a Beats főleg a Dr. Dre! Nem hiszem, hogy megengedhetik maguknak ezt!
Azért mert divat fejhallgatók. Nem az acéljuk, hogy sokáig kibírják, hanem hogy sokan megvegyék.
(Én most egy gagyi JVC-t használok, ami újonnan kb. 4 ezer forint. A rendes fejhallgatóm - Shure SRH440 - jelenleg felújítás alatt van. Összehasonlítottam ezt a JVC-t (pontos típust nem tudok) egy eredeti Beats fejhallgatóval és sok különbség nem volt köztük. Mindegyiknek sok negatívuma van, de mivel a JVC-t már megszoktam, így az tűnik jobbnak, pedig azért van egy kis árkülönbség köztük.)
A lényeg, hogy én nem kísérleteznék ilyen "márkás" fejhallgatókkal, mint pl. a Beats, inkább ugyanannyi pénzért egy tényleg jót érdemes venni.
a beats nem gyakran romlik el, csak a hamisítványok
a beatsnek jó hangzása van, a hamisítványoknak szar
szerinted te melyikről beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!