Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » OIRT FM sávon Magyarországon...

OIRT FM sávon Magyarországon fogható még valami?

Figyelt kérdés

66....74 mhz, szert tettem egy régi tunerre, ami tudja ezt.

Antenna még nincs rajta.

2015. febr. 10. 09:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Halott ott már minden, nem fogható semmi.
2015. febr. 10. 10:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Leállították már ezt a sávot. Nem tudok róla, hogy más célra felhasználták-e, műsorszórás nincs.
2015. febr. 10. 10:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Most végig kerestettem. 72,14-en talált egy üres vivőt, a többi süket. Viszont a "kis Orion" tunerrel régebben, nagyon alkalomszerűen lehetett találni nagyobb teljesítményű drótnélküli telefonokat az oirt-ccir közötti területen, mert az a rádió folyamatosan hangolta a két sávot :)
2015. febr. 10. 10:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Amatőröknek adták a sávot, néha nagy ritkán lehet fogni is egyet-egyet.
2015. febr. 10. 10:57
 5/8 Snapsy válasza:

Az utolsó adó ami sugárzott a Kossuth volt, 2007.február 1-je óta azonban (hivatalosan) már semmi. Budapest és vételkörzetében nagyon gyengén lehet(ett) fogni a Petőfit és a Music Fm-et(korábban Juventus) /tükörfrekvencia/.

www.youtube.com/watch?v=ZmsFJYyi3L0

2015. márc. 23. 12:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Az érdekes, mert én épp most hallgatom ott a petőfit meg a kossuth is bejön somogyból. xd Videoton Europa Star.
2016. nov. 20. 21:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Azt tükörfrekvencián vetted, egy szerelő ismerős felvilágosított erről :) Eredeti freki - 21.4 mhz.
2016. nov. 21. 07:47
 8/8 anonim válasza:
Érdekesség, fogtam Szegeden egy helyi rádiót (neve Rádió88) OIRT sávban, igaz gyenge jelben, videó róla: [link]
2017. febr. 9. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!