OIRT FM sávon Magyarországon fogható még valami?
Figyelt kérdés
66....74 mhz, szert tettem egy régi tunerre, ami tudja ezt.
Antenna még nincs rajta.
2015. febr. 10. 09:30
1/8 anonim 

válasza:

Halott ott már minden, nem fogható semmi.
2/8 anonim 

válasza:

Leállították már ezt a sávot. Nem tudok róla, hogy más célra felhasználták-e, műsorszórás nincs.
3/8 anonim 

válasza:

Most végig kerestettem. 72,14-en talált egy üres vivőt, a többi süket. Viszont a "kis Orion" tunerrel régebben, nagyon alkalomszerűen lehetett találni nagyobb teljesítményű drótnélküli telefonokat az oirt-ccir közötti területen, mert az a rádió folyamatosan hangolta a két sávot :)
4/8 anonim 

válasza:

Amatőröknek adták a sávot, néha nagy ritkán lehet fogni is egyet-egyet.
5/8 Snapsy válasza:
Az utolsó adó ami sugárzott a Kossuth volt, 2007.február 1-je óta azonban (hivatalosan) már semmi. Budapest és vételkörzetében nagyon gyengén lehet(ett) fogni a Petőfit és a Music Fm-et(korábban Juventus) /tükörfrekvencia/.
6/8 anonim 

válasza:

Az érdekes, mert én épp most hallgatom ott a petőfit meg a kossuth is bejön somogyból. xd Videoton Europa Star.
7/8 A kérdező kommentje:
Azt tükörfrekvencián vetted, egy szerelő ismerős felvilágosított erről :) Eredeti freki - 21.4 mhz.
2016. nov. 21. 07:47
8/8 anonim válasza:
Érdekesség, fogtam Szegeden egy helyi rádiót (neve Rádió88) OIRT sávban, igaz gyenge jelben, videó róla: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!