Melyik lenne jobb idö töltés Nintendo 3ds vagy egy laptop?
Egyértelműen laptop.
3DS-en inkább csak játszani lehet. Jó persze, lehet böngészni, de elég kényelmetlen, lassú, rossz egy laptophoz képest.
Reggeltől estig a játékot meg lehet unni, de laptopon bármit csinálhatsz, kevésbé fogod megunni.
Meg tanulásra amúgy is kelleni fog a laptop.
Attól függ, mennyit szánsz rá.
Toshiba laptopom használtan vettem, 40k volt. 3DS-em használt, 36k.
Ha van elég pénzed, akkor megveheted mindkettőt, feltéve, ha megfelel a használt cucc.
Ha csak egyre van pénzed akkor laptop mindenképp. Jó a 3DS, de laptopon több mindent lehet csinálni plusz tanuláshoz is jól jön.
A 3DS-t csak akkor érdemes választanod, ha utána van/lesz pénzed játékokra.
Egyébként játékra jobb, mint egy hasonló árú laptop, de netezésre meg a laptop a jobb.
Egyetértek az előzőekkel. Egyszerűen imádom a 3DS-em, és ha azt mondaná valaki, hogy ezentúl életem végéig egyetlen elektronikus gépen játszhatok bármilyen játékot, akkor a 3DS-t választanám, mert fantasztikus a játékfelhozatala, főleg a letölthető játékaival és a sima DS támogatásával együtt.
Ugyanakkor böngészni tényleg nem kényelmes, se nem kimondottan gyors rajta, illetve olyanokra sem lehet használni, hogy pl. szövegszerkesztés, egyszerűen a laptop jobban megéri, több dolgot lehet vele kezdeni.
Viszont ha utána úgy döntenél, hogy valamilyen konzolt is beszereznél, szerintem gondolkodás nélkül egy 3DS-t.
A normális laptopok 100 fölött kezdődnek míg egy 3DS 40k.
Ha játszani szeretnél 3ds, ha internetezni laptop. Igaz, hogy a laptopon lehet játszani de ahhoz gémer laptop kell.
Nintendón lehet netezni de pl youtubeozni nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!